Budjetilla ihanuuksia

Aina välillä on ihmisen tehtävä shoppausta pienemmälläkin budjetilla, kun mitä tahtoisi. Jos totta puhutaan, niin minä joudun tekemään niin kovin usein, sillä totuus on se, että ne kengät ja laukut joita haluaisin omistavat hintalapussaan yhden tai kaksikin nollaa enemmän kuin mitä olen valmis maksamaan. Niiden ikuisten unelmien kohdalla vastaus on "ehkä joskus vielä". Ei budjettini koskaan mistään suurimmasta päästä ole ollut, mutta lapsena opittu "köyhällä ei ole varaa ostaa halpaa" on syöpynyt jonnekin takaraivooni ja koska pukeutumistyylini on kuitenkin klassisemman puolella, niin kaapissa on muutamakin suosikkivaate jotka ovat olleet ahkerassa käytössä jo jokusen vuoden. Edelleen ollen yhtä hyvässä kunnossa kuin ostettaessakin.

Budjettishoppailu vaan ei valitettavasti omalla kohdallani tarkoita, että olisi käytettävissä kahden nollan summia vaan tarkoituksena on selvitävä yhden nollan summalla. Olen maksanut niin kengistä kuin laukustakin kolminumeroisia summia iloisesti tietäen, että ne kestävät. Eilen kuitenkin oli tarkoitus selvitä kaksi numeroisella summalla ja on sanottava, että olen itse todella yllättyny siihen, mitä löysin. En ole koskaan ollut mitenkään suuremmin ihastunut länsinaapurista tulevan vaateliikkeen vaatteisiin, suurimpana syynä se, että vuosikausiin en löytänyt sieltä mitään, mihin lantioni olisi mahtunut. Tästä seurasi väistämättä reaktio, että en kyseisessä liikkeessä käynyt pitkään aikaan oikeastaan mitään katsomassakaan. Miksi mennä liikeeseen, jossa ei mahdu vaatteisiin?

Eilen kuitenkin jonkun intuition johdattamana suuntasimme ystäväni kanssa kyseiseen liikeeseen ja yllätykseni oli suuri, kun törmäsin seuraavaan vaatekappaleeseen:



(Kuva täältä: http://www.hm.com/fi/)

Skeptisenä otin tangolla roikkuvista mustista versioista käteeni toiseksi suurimman koon ajatelen, miksi ihmeessä sovitan tätä, kun en siihen kuitenkaan mahdu, kuten en ole aikaisemminkaan mahtunut. Yllätykseni oli todella suuri kun vedin päälleni mekon, joka istui ja oli oikean kokoinen. Ilmeisesti koko taulukot ovat siis muuttuneet vuosien varrella ja minäkin mahdun jälleen normaali malliston kokoihin. Epäilen vahvasti, että lantioni ei edelleenkään mahdu housumallisiin alaosiin, mutta ainakin voin siis mekkoja ja yläosia käydä katselemassa. Tämäkin mekko on mitä ihaninta kangasta ja vaikka tässä puettuna rantahenkisesti, niin koroilla ja huivilla tästä tekee juhlavankin mekon.

Ja kyllä, kuten varmaan arvasitte, niin tilasin myös saman mekon kuvassa olevana sinisenä kun niitä verkkokaupassa vielä näkyi olevan. Mekkoja, mekkoja ja vähän lisää mekkoja. Huomaa taas, että on kesä kun pukeudun mekkoihin ja hameisiin housujen sijaan. Toisaalta seuraavaksi pitää varmaan aloittaa niiden housujenkin metsästys, vaikka muutamat hyvin toimivat kaapissa ovatkin. Katsellaan. Mekot ovat muutenkin ehkä maailman helpoin vaate joka on olemassa, niissä pääasiallisesti aina näyttää hyvältä ja asustevaihdoksilla saa aikaan hyvinkin erilaisia kokonaisuuksia. Minäkö laiska? No tottakai olen, myönnän sen ihan avoimesti. Pääasiallisesti suosin pukeutumisessani muutenkin yksinkertaisia asioita ja helppoja ratkaisuja. Haluan kuitenkin näyttää siltä, että olen katsonut aamulla peliin enemmänkin kuin nopean vilkaisun verran, joten aamu-unisena ihmisenä tämä vaatii suunnittelua jo edellisenä iltana. Sitten ollaankin ongelmissa jos ei ole juuri se suunnittelemani vaate pestynä...

Tänään töissä odotti iloinen yllätys:




Aamupullat (kollega on jäämässä kesälomalle, saimme sen kunniaksi pullat, ihana ihminen <3 ). Hedonistina rakastan hobittien ajatusmaailmaa toisesta aamiaisesta ja tänään sain sen toteuttaa kun katsoin tämän olevan se toinen. Voisiko perjantai ja samalla viikonloppukaan oikeastaan paremmin edes alkaa kun istumalla rauhaisasti työkavereiden kanssa aamiaisella nauttien tuoreesta kahvista ja vielä lämpimistä korvapuusteista?

Voisi, nimittäin samainen kultainen kollega oli tuonut myös kirsikoita, joita oli hyvä napostella samalla.





Aurinkoista viikonloppua kaikille <3

Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!