Uusia kynsilakkoja

Elikkä tämä viikko on, kuten edellisestä merkinnästä selvisi mennyt todella tiiviisti peiton alla. Sairaanhoitaja totesi maanantaina, että ei ole töihin kuumeessa menemistä ja lääkäri totesi tänään, että jos nyt vielä lepäät, että et mene muita tartuttamaan kun kerran on lämpöä edelleen. Kaikkineen kuumeessa ei ole mikään hyvä idea kirjoittaa, kokeilin kyllä, mutta teksti oli niin kammottavaa, että jätin julkaisematta. Hyvä näin. Nyt kun lämpö on tiessään särkylääkkeen avulla ja uudelleen tekstit luettuani, niin on parempi todellakin, että jäivät julkaisematta.

Tämän viikon olen kuitenkin nauttinut uusista kynsilakoista jotka tuli ostettua jo viime viikolla, mutta joista loogisesti en ole mitään vielä kirjoittanut. Tämän viikon (ja todella tarkoitan siis melkein koko viikkoa, lakat on laitettu viime perjantaina ja tänään totesin, että pakko ne on ottaa pois) kynnet ovat olleet seuraavanlaiset:


Tämä kuva on napsaistu eilen illalla, joten kulumia havaittavissa jo tässä vaiheessa. Päätin nimittäin vihdoin siis inestoida. Luettuani useammasta blogista, että O.P.I.n lakat ovat parhaita mahdollisia päätin kokeilla. Ei sillä, että olisin mitenkään fiksusti ostanut jonkun neutraalin sävyn, ostin halkeilevan päälilakan:


Ohjeistuksen mukaan se tulee levittää kokonaan kuivuneelle kynnelle ja niin tämän lakkaukseni kanssa myös toimin. Ihastuneena katselin kuinka lakka teki juuri kuten purkissa oli luvattu ja loi hauskan halkeilleen pinnan värillisen lakkani päälle. Tähän päälle sudin vielä saman valmistajan päälilakkaa niin hämmästyksekseni tulos todella kesti kuusi päivää. Ehkä se päälilakka näistä kahdesta oli se fiksumpi ostos...

Alla oleva punainen lakka on Lumenen Natural Code numero 6 Stand Out.


En tiedä ovatko kyseiset lakat mitenkään laadullisesti parhaita mahdollisia (tähän joku enemmän lakkoja käyttävä osaa varmasti vastata), mutta ainakin ne ovat edullisia ja niillä saa kahdella kerroksella kivan peittävän lopputuloksen. Olen kynsieni kanssa kovin kausi-ihminen. Välillä kynnet ovat kuukauden tai kaksi lakkaamatta, sitten taas innostun ja hankin pari uutta lakkaa tai katselen vanhaa varastoani todeten, että voisi taas kokeilla, josko olisi joku kiva väri.

Siksi Nautral Codet ovat mieleeni, purkit ovat edullisia ja värivalikoima on suuri. Purkit eivät myöskään ole mitään valtavan suuria, jolloin haihatteleva pääni joutuisi ahdistumaan siitä, että lakka ei ole kulunut ollenkaan. Kertaakaan en ole elämässäni onnistunut käyttämään kuin alus- tai päälyslakka purkin loppuun, sen verran harvoin kuitenkin lakkaan, että ennemmin ovat lentäneet tuotteet roskiin kuivuneina kuin käytettyinä.

Päätin kuitenkin, että koska kynteni ovat taas venähtäneet, niin voisin ihan oikeasti kokeilla, josko saisin jotain jopa lakkauksilla aikaan. Ei minusta mitään kynsitaiteilijaa ole tulossa, mutta tällä hetkellä kynsissä on kuivumassa sini-vihreä lakka, vielä toinen kerros ja sitten hopeista päälle. Jos siis edes jotain mielenkiintoista saisin lakoilla aikaan. Edes nyt tämän heinäkuun, kohta se innostus kuitenkin hiipuu.

Ai niin, muistatteko kun tilasin postimyynnistä uuden mekon? No, nyt se on täällä, hain aamusta kauppareissulla ihanan taivaansinisen mekkoni, jonka juhannuksen kunniaksi päätin kiskaista päälleni, oli sitten keli mikä tahansa. Tästä on aivan varmasti tulossa kuvia vielä viikonlopun jälkeen.

Juhannuksen ajaksi olen naputellut muutaman tekstin teille valmiiksi ja jos vaan osasin käyttää oikein noita ohjeistuksia ja julkaisuasetuksia oikein. Totesin, että koska olen laiminlyönyt merkintöjen syntymistä, niin voin ainakin kirjoittaa niitä muutaman kappaleen valmiiksi. Oma juhannukseni tulee sujumaan rauhaisasti ja ainakin toivon, että mahdollisimman vähäsateisesti, jotta en taas kastuisi ja kipeytyisi.

Hyvää Juhannusta <3

Kommentit