Uusia luomivärejä

Sorruin tässä jokunen tovi sitten ostamaan uusia luomivärejä. En ihan alvariinsa niitä ostele, joten nyt kun sitten ostin kerralla kokonaiset kaksi, niin ajattelin jakaa tämän ilon kanssanne. On tosin myönnettävä, että toinen niistä on ollut jo aikaisemmin käytössä, joten aloitetaan siis siitä.


L'Orealin sävy 316 Laetitia Casta Rose Platine on ollut arkimeikkikäytössäni nyt viimeisen puoli vuotta. Ostin edellisen tammikuussa ja on myönnettävä, että se ei ole vielä loppumassa pariin kuukauteen vaikka pohjat jo väreistä väkyvätkin. Kuitenkin tuli samalla investoitua tähän kun kerran jotain meikkejä halusin itselleni ostaa. Tosin on sanottava suoraan, että en ihastunut tähän uuteen rasiaan mitenkään suorilta.


Edellisessä mallissa olivat värit erillään toisistaan. Vaikka niistä tuo vasemmassa reunassa oleva vaalea korostusväri puuttuikin, niin ainakin näin suoraan kokeilematta sanon, että sitä vanhaa oli helpompi käyttää. Tosin niin kauan kun en ole kokeillut, niin on oikeastaan aika vaikea sanoa. Samalta valmistajalta on muitakin luomivärejä käytössä ja kyllä sitä niitä vanhoja kaipaa, jossa värit olivat "omissa lokeroissaan" sen sijaan, että olisivat samassa paletissa.


Ruskettuneelle (siis niin ruskea kun minusta nyt ikinä tulee) käsivarrelle vedetyt väriesimerkit eivät kovin paljon erotu, mutta näin vaalealle ihmisellä vaaleat sävytkin sopivat, etenkin kesällä, joten näillä mennään. Itse pidän, mutta toisaalta mikäs on olla pitämättä kun kerran on kauniin värisiä sävyjä ja nerokkaasti vielä tehtaalla keskenään soinnutettuja, niin ei omaa päätä tarvitse vaivata ajattelemalla, mikä sopisi yhteen ja mikä ei.

Toisena investointina olikin sitten ns. Väriä elämään paletti eli




Tässä Isadoran paletissa on ainakin värikkyyttä ja vaikka hieman olenkin arka tuon käytön kanssa, niin ainakin saa mielenkiintoisia ja erilaisia meikkejä loihdittua. Totuushan on se, että olen todella huono kokeilemaan mitään uusia värejä, joten laskettakoon tämä sellaiseksi kokeilukerraksi, kun aidosti koeta kokeilla jotain muuta kun aina vain sitä samaa vanhaa ja tylsää.


Ihan kohtuu hyvin vaikuttivat nämäkin pigmenttiä sisältävän, nyt onkin sitten mietinnässä, että minkä kaikkien vaatteiden kanssa nämä sopisivat ja minkä eivät. Tuohon pakkauksen omaan levittimeen en niin kovasti ihastunut, vaikutti todella hauraalta ja helposti hajoavalta, mutta noin muutoi kyllä hyvältä vaikutti. Täytynee jossain vaiheessa kertoilla enemmän siitä, miten nämä meikäläisen luomilla nämä värit pysyivät.

Kommentit