Kiireisen hiuspäivän pelastaja ja vähän muuta

Päätin säästää kuvat ja kertomuksen juhlista oikealle päivälle eli maanantaille, joten tässä jostain ihan muusta:

Tiedättehän te, ne hirvittävät aamut kun peilistä tuijottaa takaisin kuontalo joka ei ota taittuakseen ei sitten niin millään. Kun sitä koettaa taltuttaa edes jonkinlaiseen kampaukseen edes jollain tasolla. Kun mikään ei tunnu onnistuvan ja siihen päälle olet muutenkin jo myöhässä. Kun et kerkeä kuin pyörähtämään suihkussa, ajatuskin hiusten pesemisestä ja kuivaamisesta tuntuu kaukaiselta idealta. Oma ratkaisuni tähän on hiuspuuteri (tai kuivashamppoo, miten tätä tuotetta ikinä haluaakaan nimittää). Alunperin innostuin kokeilemaan tuotetta luettuani siitä yhdestä lempi blogistani Ostolakossa. Kyseisen blogin pitäjä kehui tuotetta maasta taivaisiin joten niin minäkin löysin itseni eräänä keväisenä päivänä Sokokselta etsimässä hänen kehumaansa tuotetta:

 

Tämä Four Reasonssin tuote on pelastanut monta aamua, jolloin mikään muu ei ole onnistunut niinkuin olisi tahtonut (kuten vaikka se ajoissa herääminen). Olen nimittäin loistava nukkumaan pikkasen pommiin, en niin että myöhästyisin oikeasti töistä vaan niin, että kiire tulee. Harvassa ovat omalla kohdalla ne aamut, jolloin on aikaa istua teekupin kanssa rauhassa.



Etenkin kesällä olen huomannut, että vaikka pesen hiukset illalla, niin tässä hiostavassa kuumuudessa ne ehtivät kuitenkin jo lässähtämään aamuun mennessä, joten hiuspuuteria tyveen suihkaisemalla saan tukkani (joka piikkisuorana ei ole kovin kuohkea olemassa) nousemaan edes vähän paikaltaan.


Koska on minunlaisiani tumpeloita, jotka eivät ennen blogista lukemistaan olleet edes kuulleet moisesta tuotteesta, on hyvä, että vielä purkissakin on ohjeet, miten tällaisen tuotteen kanssa tulisi toimia. Tiedättekö, minä luulin tietäväni kosmetiikasta jotain, mutta ymmärsin muutamaakin blogia luettuani, että olen pelkkä perus kuluttaja. Onneksi ovat puhtaat kosmetiikkablogit, joista minäkin saan seurailla, että mikä on nyt uutta ja mitä kannattaa kokeilla.


Tämän purkin suutin on minusta hyvä ja menossa on jo toinen purkkini samaa tuotetta sitten sen keväisen päivän. Tässä olen myös ehkä sitten vaikka vanha, mutta jaksaisi kokeilla montaa eri tuotetta, tämä riittää hyvin. Jos toki on myönnettävä, että puuteri myös vaalentaa hiuksiani (joka on ehkä sen tarkoitus?). Itseäni se ei blondina haittaa, mutta tummemmalle tukalle tämä ei välttämättä ole paras mahdollinen tuote. Tai en tiedä, ehkä se on tekniikasta kiinni.



Minusta purkin tekstit ovat hauskoja ja ainakin tätä tuotetta voin suositella Four Reasonssin tuotteista, muita en ole, myönnän kyllä, edes kokeillut. Omalle ohuelle, suomalaisen suoralle vaalealle tukalleni tämä tuote sopii todella hyvin ja sillä noin 10€ hinnalla tämä on ihan kokeilun arvoinen tuote, ei räjäyttänyt ainakaan omaa lompakkoni.

Ajattelin myös valottaa hieman mitä muuta hömppää kuin tähän mennessä esiteltyä elämääni kuuluu:


Rakastan erilaisia lehtiä ja niiden lukemista. Valikoimaan (vaikka ei tässä kuvaan päässytkään) kuuluvat niin kotimaiset kuin ulkomaisetkin muotilehdet. Ehdottomasti oma suosikkini on Ellen kotimainen ja UK versio. Vogue ei ole koskaan vaikuttanut minun lehdeltäni, joten Elle on valikoitunut suurimmaksi suosikikseni. Ostan lehtiä sen mukaan, miltä sattuu tuntumaan, en välttämättä joka kuukausi, mutta kovin usein ainakin. Ehkä liiankin usein jos Kotinörtiltä kysyy. Nämä osaan kuitenkin kierrättää ja tämäkin kuva on otettu töissä, lehdistä jotka olen jo lukenut ja jotka toin kierrätykseen muille luettavaksi.


Taitan työmatkani bussilla ja olen opetellut lukemaan bussissa, sama maisema päivästä toiseen ei kuitenkaan ole kovin kiehtova. Laukussani kulkee siis erillinen "bussikirja" mukana. Tämä tarkoittaa pääasiallisesti pokkaria ja vieläpä yleensä jollain muulla kielellä kuin Suomella. Englantia luen sujuvasti, mutta ruotsiksi kirjan pitää olla tällaista "huttua" (kiitos kielenopettelun lainasta Hovikuvaajalleni joka toi tämän kirjan luettavaksi). Tottakai välillä myös kotimaisia tulee luettua ja mielelläni luen niitäkin, 30min suuntaansa bussimatkat ovat vaan hyviä hetkiä koettaa pitää kielitaitoa yllä.

Kotona odottavat sitten selvästi raskaammat luettavat klassikoista fantasian ja dekkareiden kautta uutuuksiin kovakantisina. Mutta bussilukemistoni pitää ehdottomasti olla huttua, jota ei tarvitse ajatella kovin syvällisesti, sillä minä ja aamut emme oikein ole vieläkään toimiva yhdistelmä.

Kommentit