Syntymäpäivä - Eilisen juhlintaa

Minusta pyöreiden vuosien juhlinta ansaitsee lisää kirjoitusta ja toisaalta koska koko eilinen meni myös samalla teemalla, niin tulee sitten lisää tekstiä. Ensin on kuitenkin mainittava ne kauan odotetut kengät:



Ne saapuivat Tanskasta lauantaina ja päätyivät heti sunnuntaina jalkaa (ja jäivät maanantaina valitettavasti kotiin, sillä rakkula toisessa isovarpaassa niin vaati. Uusien kenkien kiroja, mutta ovat ne silti vaan niin kauniit. Pari päivää antaa parantua rauhassa ja sitten voi taas näillä koikkelehtia.

Eiliseltä ei ole asukuvaa, nämä laahaavat nyt vähän jäljessä, mutta sunnuntailta löytyy sitten kenkien kanssa ajateltua asua.



Olen nyt tuijotellut näitä asukuviani ja todennut, että kaikki vaatteeni ovat hyvin pitkälle samanlaisia ja samaa linjaa noudattavia. Olen toki maininnut tästä ennenkin, mutta tulee Dublinin reissu hyvään väliin, koska vaatekaapin uusiminen tekee ihan hyvää. En missään nimessä sano, etteikö noita vaatteita olisi postissakin vielä tulossa muutamia.. Hups.

Eilen töissä oli seuraavanlaisia ihanuuksia kun työkaverit muistivat iltapäivästä skumpalla ja ruusulla.



Kiitos kaunis näistä muistamisista.

Illalla vielä vietin aikaa ystävien seurassa nauttien hyvästä ruuasta ja muistellen hymyssä suin lauantaisia juhlia.



Nyt on vuodeksi juhlat ohi, saas nähdä mitä sitä ensi vuodelle keksii. Vähän olen kyllä jo uhkaillut, että ensi vuonna olen lomalla jossain kaukana ulkomailla. Siitä on kauan kun viimeksi juhlin muualla kuin kotimaassa, joten lienee senkin aika. Mutta siihen on vuosi aikaa, nyt on aika palata takaisin arkeen ja miettiä arkisempia asioita.

Tai sitten sitä, että loman alkuun kolme työpäivää <3

Kommentit