Syntymäpäivä - Kiitos Rakkaat Ystäväni

Kuten luvattua, säästin lauantain juhlista kuvat ja kertomukset tälle päivälle. Vietin ikimuistoisen päivän lauantaina keskellä rakkaimpia ystäviäni yhden ystäväni ystävällisesti tarjotessa kotiaan tilaksi jossa saatoimme juhlia. Kaikessa juhlahumussa, en huomannut ollenkaan ottaa paikasta tai muusta teille kuvia (ja Hollywood Glamour teemalla olisi sitä kuvattavaa ollut kyllä). Tai ainakaan sellaisia kuvia, joissa ei hehkuisi onnellisia hymyjä vieraiden kasvoilla ja koska olen päättänyt, että ainakaan toistaiseksi kasvoja ei näissä kuvissa näy, on ainut josta edes on kuvia on asuni juhlapäivältä.



Hyvä ystäväni on ompelija toiselta koulutukseltaan ja hän teki minulle erikseen juhliani varten iltapuvun. Kiitos siitä, vaikka jouduinkin vaihtamaan loppuillasta toiseen mekkoon se ei missään nimessä johtunut siitä, etten olisi tätä rakastanut vaan yksinkertaisesti kuumasta ja kosteasta illasta. Tämä puku tulee ehdottomasti käyttöön myöhemminkin kun vaan sopiva tilaisuus löytyy.



Puvun alta pilkistävät myös nämä ihanat keväällä HongKongista tilatut kengät jotka nimenomaan tätä juhlaa varten tilasin. Ei, ne eivät todellakaan ole aidot Manolot, mutta koska aitoihin ei ollut varaa, niin nämä saivat juhlia jalassani pyöreitä vuosiani.

Juhlistani tekivät muistorikkaat kaikki rakkaat ystävät, jotka tulivat paikalle ja koska minä oikeasti olen materialisti, niin tässä kollaasia lahjoista. Huomasin myös, miten hyvin ystäväni tuntevat minut antaessaan tasan oikeanlaisia lahjoja.


En juo punaviiniä vaan valkoista ja kevyitä viinejä, joten mitä sitten muutakaan kun tätä.



Tummanpunaiset ruusut ovat ehdoton heikkouteni, samoin valkoiset.


 

En koskaan kieltäydy kauniista ja minua kuvaavista korteista, lahjakorteista puhumattakaan.



En välttämättä käytä paljon keltakultakoruja, mutta tää ehdottomasti kuuluu koruihin, joita tulen tulevaisuudessa käyttämään.




Voin aidosti sanoa, että kun avasin tämän lahjan jonka kaikki olivat minulle hankkineet yhdessä eivät onnen kyyneleet olleet kovin kaukana kun katsoin kaikkien odottavia kasvoja, että pidänhän lahjastani. Sanoin silloin ja sanoin nytkin: Rakastan teitä kaikkia aivan valtavasti. Kiitos <3


Kotinörtti puolestaan tuntee minut myös, ahkerana kuvaajana haluan katsoa kuvia ystävistäni ja itselleni rakkaista paikoista ja koska valokuvakehyksiä on jo muutama niin ongelmaan löytyi ratkaisu tästä.

Kaikkineen juhlat olivat ihanat, tarjoilut jotka tehtiin myös puolestani kerrassaan loistavat ja kaikki paikalle tuleet ystävät tärkeitä. Olen edelleen hieman sanaton tästä kaikesta rakkaudesta. Etenkin kun tiedän edessä olevan vielä perheen lahjaksi maksama matka Dubliniin reippaan viikon päästä.

Koska kuitenkin haluatte uteliaat tietää, niin kyllä näille oli seuraavana aamuna tarvetta


Onnellinen kolmekymppinen kiittää, kumartaa ja palaa normaaliin elämäänsä.

Kommentit