Lahjakortin tuhlaus

Kuten ehkä joku muistaa, sain onnellisesti syntymäpäivälahjaksi lahjakortin Body Shoppiin.



Ihanainen ystäväni oli kirjoittanut korttiin itse runon ja sain todella myös ne kolme ruusua. Hän oli todennut, että ei osaa varsinaisesti ostaa mitään tiettyä, joten oli päätynyt lahjakorttiin, joka sopi ainakin minulle vallan erinomaisesti.


Minulle on jostain syystä aina Body Shop ollut opiskeluaikaisten meikkieni ja tuotteideni ostopaikka ja valmistuttuani jokunen vuosi sitten, en oikein osannut mennä sinne enää uudelleen. Opiskelijalle hinnat olivat kalliit, mutta vielä mahdolliset. Jotenkin omassa päässäni kauppa siis suotta leimautui opiskelijan kosmetiikka paikaksi, täysin suotta.


Minä siis astelin sisälle liikkeeseen viime viikolla tietämättä oikeastaan ollenkaan, mitä edes tarvitsisin. En sinällään tarvitse mitään uutta, mutta se ei ole koskaan aikaisemminkaan estänyt ostamasta, joten tuumasta toimeen ja tuotteita tutkimaan.

Päätin jo suoraan, että edessä on kerta, kun hemmottelen itseäni uusilla meikeillä sen sijaan, että katsoisin edes mitään muuta. Muuten olisi valinta ollut liiankin vaikea. Niinpä kassissa sitten kotiin tulivat mukana seuraavat tuotteet:


Menihän se summa toki lahjakortin yli, mutta ei kamalan paljon, joten tilanne ei siinä mielessä ollut mitenkään paha. Alle 10€ oli kuitenkin itse sijoittamani summa.

Olen jo hetken kaivannut vaaleanpunaisempaa poskipunaa kuin nykyiseni ja tämä löytyikin valikoimista ensimmäisenä koriini. Voin kertoa, että olen aivan rakastunut, niin ihana ja niin toimiva poskipuna kuin voisin vaan toivoa. Talvella voin palata sitten enemmän ruosteenpunaiseeni, vielä hetken tämä pinkimpi versio saa hehkua poskillani.

Sutiin väriä tulee sopivasti ja minusta pigmenttiä on riittävästi. Kaikkineen siis tähän tuotteeseen olen todella tyytyväinen näin vajaan viikon käyttökokemuksella.


Toinen viimeisiään vetelevä tuote oli valkoinen luomiväri. Vanha alkoi olla kuolemassa käsiin, joten päätin antaa tälle värille mahdollisuuden. Sopivasti kiiltoa, sopivasti väriä. Ai mihin minä tätä? Silmien sisänurkkaan vähän kirkastamaan katsetta eli oletettavaa on, että tällä luomivärillä mennään tässä tarkoituksessa taas pitkään.


Tämä luomiväri vaikutti mielenkiintoiselta, joten päätin kokeilla. Vielä en ole meikkiin saakka tätä kokeillut, sillä onhan se vähän tumma, mutta eihän sitä korttia nyt voinut olla loppuun saakka kerralla käyttämättäkään.


Minusta siis hyviä tuotteita ja sopivilla hinnoilla. En valita ollenkaan saamastani synttärilahjasta vaan kiitän ja kumarran ja käytän mielelläni uusia tuotteitani. Suosittelen kauppaa, etenkin niille, joilla ei ole hajustettujen tuotteiden kanssa samanlaisia ongelmia kuin allekirjoittaneella. Välillä siellä meinaa nimittäin olla liikaakin tuoksuja ilmassa.

P.S. Muistanette haaveeni nudekorkkareista...

Kuva: www.newlook.com

Uudet kopitikopitit ovat tulossa UKsta. Muistin taas tämänkin kaupan olemassa olon. Eivät ehkä kovin minun tyyppisiäni vaatteita (ainakaan ei suurin osa, eikä sen puoleen kokojakaan), mutta en voinut jättää kenkiä tilaamatta. Samalla löysin ystävieni häihin täydellisesti sopivan juhlalaukun naurettavalla hinnalla.

Kommentit

  1. Sattuuko kyse olemaan meidän häistä?

    VastaaPoista
  2. Kenen muiden häistä voisi olla kyse :)

    VastaaPoista
  3. Ihania juttuja olet ostellut!

    Body Shopin tuotteet on niin ihania ja laadukkaita. En ole ainakaan itse joutunut koskaan pettymään. Mä tykkään niiden luomiväreistä kun niissä on tarpeeksi pigmenttiä ja ne ei lähmäänny pois päivän aikana.

    VastaaPoista
  4. Kiitos :)

    Poskipuna varsinkin on noussut suureksi suosikiksi ja oikeastaan odotan vaan, että saisin johonkin juhliin tehdä violeteilla meikin. Turhan tummia ovat arkikäyttööni. Pitää selvästi alkaa vierailemaan tuolla useamminkin, nämä yllättivät positiivisesti.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!