Asuja ja lounaita

Täällä päässä on taas edetty kiireistä päivää erilaista ihanien menojen kanssa ja vietetty ihania hetkiä ystävien kanssa. Valitettavasti se tarkoittaa myös sitä, että kuvia on kohtalaisen vähän, mutta on tässä esitellä kuitenkin eilisen ja tämän päivän asuja.


Eilen mentiin virallisemmalla (ja kuumemmalla) asulla. Nextin hame pääsi koekäyttöön ja pidin siitä suuresti. Kengiksi kiireiselle päivälle valikoituivat yhdet luottokengistäni nimittäin mustat Pertsat. Päivän luonteesta johtuen jouduin myös kantamaan jakkua mukanani koska sitä oli pidettävä päälläkin yhdessä tilaisuudessa, mutta muutoin se sai pysytellä paperipussin perukoilla. Huomatkaa, että aina kun minun on oltava virallinen, niin valikoima on hyvin usein pelkkää mustaa.


Eilisen parhaita puolia oli lounas (tai noh, päivällinen se taisi olla kellonaikansa puolesta) hyvän ystäväni kanssa, itseasiassa jos muistatte, että olen puhunut häistä tässä viime aikoina, niin kyseisten häiden Sulhanen. Sulhanen otti myös eilisen asukuvani, harrastelijavalokuvaajana tarvittiin vain yksi kuva ja se on onnistunut.

Tänään on sitten ollut huomattavasti rennompi päivä joka on sisältänyt tänäänkin ulkona syömistä (teen sitä liian usein...) sekä hyvien ystävien kanssa oleilua.


Kävin yhden rakkaimmista ystävistäni kanssa lounastamassa (tällä kertaa ihan lounas aikaan) Casa Largossa keskustassa. Kala-äyriäis keitto oli kummankin mieleen ja todella kehuttava sekä hintansa väärti oleva lounas.


Lounaalta siirryin toisen hyvän ystäväni luokse, hän myös kuvasi asuni, joka on selvästi rennompi kuin eilinen. Asu on myös huomattavasti viileämpi kuin eilinen asusteeni. Housut ovat viimeisiä kertoja tänä vuonna käytössä, joten niitä varmaan esiintyy nyt kuvissa paljon. Olen siis aikani tuote, eli yksi rakkaimmista tv-sarjoista on Frendit. En muista jaksoa, enkä edes millä kaudella se on, mutta siinä Joye mainitsee oppineensa Rachelilta monta asiaa, kuten "Not to wear white after Labour day" eli Yhdysvalloissahan tämä päivä on syyskuun ensimmäinen maanantai, jota olen myös noudattanut.

Valkoisista vaatteista tuli mieleeni yksi kokeilemani tuote, josta ajattelin myös kertoa:


Omistan kasan valkoisia kauluspaitoja, jotka voi pestä korkeintaan 40 asteen lämpötilassa ja kaikki varmasti tietävät, mitä niille paidoille ajan myötä tapahtuu. Ne tummuvat, ne harmaantuvat ja näyttävät muutenkin kuluneilta ja röhnäisiltä. Niinpä minä päätin kokeilla tätä valkaisijaa, joka lupasi tehdä pyykistäni jälleen valkoista.


Mitään ydinfyysikon osaamistahan tämän tuotteen käyttäminen ei vaatinut, joten uskaltauduin kokeilemaan. Monessa muussa valkaisijassa oli erlaisia "toimi näin, sitten tee nämä 20 asiaa niin voit käyttää pesukonettasi uudelleen". Ei kiitos, minä halusin kokeilla jotain helppoa, joten tällä alle 5€ investoinnilla sitten mentiin (omani ostettu Prismasta). Kauluspaidat koneeseen, pussi mukaan, normaalit pesuaineet laatikoihinsa ja normaalilla ohjelmalla mentiin.

Suosittelen suuresti, jokainen valkoinen kauluspaitani hohtaa tällä hetkellä valkoisena ja tuntuu, että olisin saanut uusia paitoja vaikka kuinka. Rakastuin totaalisesti tähän pieneen elämää helpottavaan tuotteeseen.


Loppuilta sujuukin sitten näiden parissa.

Hyvää torstaita <3

Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!