Uudet kumpparit

Minä omistan kumisaappaat. Ne ovat sellaiset mustat Nokia versiot. Ne ovat mitä parhaimmat sienimetsässä ja mökillä muutenkin. Omat Nokiani ovat edelleen varsin toimivat saappaat. Ne on ostettu vuonna 1996.

Ainut vika oikeastaan näissä Nokian mustissa versioissa on siinä, että en kehtaa liikkua niissä kaupungilla. Lähinnä siksi, että niillä on suoritettu pari Lapin vaellusta varret taitettuina ja voitte kuvitella muutenkin missä kunnossa saappaat ovat 15 vuoden jälkeen. Kuten sanoin, ne ovat oikein hyvät mökillä.

Harmittelin kuitenkin jo viime syksynä, että en omistanut kalosseja tai muuten vaan jotain hauskempia saappaita. Sitten humpsahti yhtäkkiä kylmä talvi ja unohdin kokonaan haaveeni kumppareista.


Olin jo selannut läpi kohtalaisen monet UK:n verkkokaupat ajatuksissani siintäen jo Hunterin saappaat kunnes törmäsin hintoihin. Varmasti Hunterit ovat hintansa arvoiset, mutta silti joku ääni sisälläni sanoi, että jos et kuitenkaan. Ongelmani on siis vanha tuttu pohje ja saappaiden mahtumattomuus. Koska olen huono palauttamaan postiin tavaroita, olivat nämä kengät sellaiset, että ne oli pakko saada sovittaa, ellen tilaisi ihan nilkkapituisia.

Kävimme jo perjantaina Kotinörtin kanssa K-kengässä (hakemassa Kotinörtille uudet kengät kun protestoin edellisten kuntoa) ja silmiini sattui jo silloin muutamia kivoja kumppareita. En kuitenkaan jäänyt ihmettelemään tilannetta vaan kävelin kaupasta ulos samantien.

Tänään sitten päätin kotimatkalla vilkaista, josko siellä sittenkin olisi jotain ostamisen arvoista ja olihan siellä.


Saanko esitellä: Uudet kauniit, matalampi vartiset Duffyn kumisaappaani. Halusin jotain muuta kuin ihan perus mustat. Halusin kuitenkin hillityt versiot (vaikka kaikkia räikeitä värejä ja kuvioita ihastelinkin). Halusin myös matalammalla varrella olevat, mutta ei kuitenkaan ihan nilkkamittaisia.


Kuten hyvä ystäväni (joka myös arvostaa kenkiä paljon ja tietää niistä todella paljon) totesi "Tyylikkäät, jos kumisaappaista sellaista voi sanoa" ja olen samaa mieltä. Eiväthän ne ole siroimmat mahdolliset, mutta pulittamallani hinnalla (39,90€) olen varsin tyytyväinen näihin, halvimmillaankin olisin saanut Briteistä tilattua postikulujen kanssa vain noin 10€ halvemmalla. Niin paljon kun verkkokauppoja rakastankaan, niin kyllä nämä vaan oli saatava heti mukaan.

Hinta ja ulkonäkö passasivat minulle, enää on vuorossa laadun tarkistaminen.


Eli siis saappaat jalkaa, sadetta kestävä takki niskaan ja pihalle kokeilemaan. Koskahan sitä olisi viimeksi saanut mahdollisuuden hypätä vesilätäkköön <3

Kommentit

  1. Ihanat kumpparit! Mä vieläkin metsästän omiani mutta ei ole osunut hyviä kohdalle.

    VastaaPoista
  2. Ihastuin myös kerralla, tosin kerrankin katsoin hintalappua ensin :D pitävät myös vettä, testasin.

    Onnea kumppareiden metsästykselle, yllättävän hankala laji.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!