Jälleen yksi maanantai

Sen sijaan, että olisin pukenut uuden hameen päälleni eilen, päädyin kokeilemaan kotelomekon kanssa vielä yhtä lookkia. Koetin vähän arkistaa mekkoa, mutta en yhtä paljon kuin lauantaina päivällä. Vähän turhankin siisti siitä tuli noin töihin, mutta myönnän kyllä, että viihdyin asussa.


Mekko: Monsoon (Dublin)
Bolero: Mexx
Huivi: Stockmann
Kengät: New Look (www.newlook.com)
Kello: Esprit
Rannekoru: Marc by Marc Jacobs

Näillä siis mentiin töissä tyytyväisenä. Bussille on muuten hankala ottaa reippaampaa juoksuaskelta kapeassa mekossa. Tuli sekin todettua. Toinen Ihanista Rouvista näiden kuvien takana.


Aloitin myös c-vitamiini tankkauksen, jos vaikka säästyisin edes jollain tasolla flunssalta. Flunssa ja kuume eivät vaan juuri nyt sovi suunnitelmiini, joten on koetettava välttää niitä. Kävin kuitenkin kävelyllä eilen töiden jälkeen ja näin kauniissa maisemissa sai kirpeää syys iltaa katsella:





Syksyn värit ovat niin kauniit. Toivottavasti kestää pitkään tällainen keli.

Kommentit

  1. Hei! Löysin blogisi vähän aikaa sitten ja ilmoittaudun vakilukijaksi - kivoja kuvia ja mukavaa luettavaa :) Olisin kysynyt, että paljonko sulla on ranteen ympärysmitta? Himoitsen itse samaista Marc Jacobsin rannekorua ja en ole uskaltanut tilata shopbopista, kun en ole varma, että onko se sopiva / liian kireä. Rosekultaisia koruja saa suomesta niin vähän ja Jacobsin turnlock roseena olis niin sopiva pari Korsin rosekellolleni :) Kiitos, jos viitsit vastata!

    VastaaPoista
  2. Ihana kuulla, että joku tykkää lukea tätä. Jaksaa kirjoittaakin enemmän kun tietää, että on lukijoita.

    Ranteen ympärykseni (mitattuna siis töiden avainnauhalla ja sen jälkeen viivottimella eli ei kovin tarkasti) on 17,5cm. Jacobsin korun siis itsellä pysyy ranteessa tiukasti liikkumatta suuremmin, mutta se ei purista ja alle mahtuu yksi sormi kyllä. Suosittelen tilaamaan jos vaan on oikean kokoinen, aivan ihana koru.

    Toivottavasti tästä oli apua :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos tästä vaivannäöstä! Oma ranteeni on samaa luokkaa kuin sulla, joten ehkäpä sen uskaltaa toivoa 1-v hääpäpäivälahjaksi :)
    Mietin kyllä, jos lähtisin käymään Tukholmassa ja kävisin Jaakobin Marcin liikkeessä (näin ystäviemme kanssa häntä nimitämme tuttavallisemmin...) ja kokeilisin enne ostamista. Sieltä liikkeestä voi vaan tehdä muitakin löytöjä :)
    Mukavaa keskiviikkoillan jatkoa!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!