Sama vaate, kaksi asua eli Lauantai

Lauantaina kohtasin tilanteen, jossa oli mietittävä muuntautumiskelpoiset vaatteet päivällä olleista tupareista illan syntymäpäiväjuhliin. Sinällään illan juhliin olisi voinut laittaa kokonaan samat vaatteet kuin päivälläkin, mutta jotenkin koin oikeutetuksi juhlistaa illan sankaria "paremmissa" kuin ihan perus vaatteissa. Tähän kun vielä lisää sen, että suunnistin suoraan aamulla sängystä noustuani uimaan (en tiedä mikä siinä pulikoimisessa nyt niin viehättää, mutta keho melkein vaati liikuntaa lauantaina, Kotinörtti suunnisti samalla uimahallin salille). Ei kun siis tavara kasa valmiiksi mukaan ja autoon. Kotinörtin muuntautumisesta voin sanoa, että miehet pääsevät liiankin helpolla kun päivällä on farkkujen kanssa neule ja illalla kauluspaita.


Shaali: Sokos
Neule: Sokos
Pikkumusta: Monsoon (Dublin)
Huivi: Lindex
Kengät: Spirit Store

Näissä suunnistettiin siis Porvooseen. Kuvat otettu tuulisessa maisemassa kun haimme ystäväämme matkan varrelta auton kyytiin. Tuparit siis alkoivat kahdelta, mutta aavistuksen myöhästyimme, sillä kun kerran lähdetään Porvooseen, niin on yksi paikka, jossa minun on saatava käydä.



Suukot ovat heikkouteni ja rasiallinen mansikoita lähti mukaani. Myös kuuden kappaleen versio sitruunasuukoja. Maistoin jo siellä, aivan taivaallisen makuisia. Niin että näiden Porvoon-tuliaisten jälkeen lienee tarpeellista myös käydä siellä uimahallissa.



Vähän omasta muutoksestani kasvojen osalta. Normaalisti teen tuosta Inglotin paletista meikin kahdella vaaleimmalla ja tummalla laitan pensselin kanssa vain rajaukset. Nyt sillä tummalla tehtiin myös varjostukset. Nuden huulipunan vaihdoin myös tummempaan malliin ja siinä olikin sitten kasvot "iltakunnossa". Hiuset olivat auki koko päivän, että sen suhteen menin siitä, mistä aita on matalin.


Huivi: Sokos
Jakku: Dublin
Pikkumusta: Monsoon (dublin)
Vyö: YourFace
Laukku: Dublin
Kengät: New Look (www.newlook.com)

Pixien käsialaa nämä kuvat. Näillä nopeilla muutoksilla vaihdettiin pikkumusta illan pukukoodiin sopivaksi. Juhlavammanhan siitä saisi yksivärisillä kengillä ja jollain pashminalla, mutta koska niin juhlavuuksiin saakka ei ollut tarvetta mennä, niin tämä kelpasi oikein hyvin. Myös uudet kengät pääsivät nämäkin kokeiluun. Juuri niin mukavat jalassa kun olin ajatellutkin.

Kaikkineen lauantai ilta oli kaikkien niiden kääpiöiden arvoinen.




On oikeasti valitettavaa, että illan tanssimisesta ei saatu kuvia, koska pitkiin aikoihin en ole nauttinut yhtä paljon juhlista kuin eilisistä. Synttärisankari käsittääkseni ainakin piti suuresti lahjastaan sekä juhlistaan ja minä viihdyin hyvässä seurassa ja tanssin pyörteissä pikkutunneille saakka.

P.S. Hyvää syntymäpäivää rakkaalle ystävälleni näin vielä oikeanakin päivänä <3

Kommentit