Mustaa mekkoa - Osa I

Tiistaina ja keskiviikkona pukeudun kohtalaisen samalla tavalla. Onnistuin nimittäin loppu kesästä ostamaan kaksi melkein identtistä mustaa arkimekkoa, toisen Seppälästä ja toisen H&Mltä. On niissä erojakin, ensimmäisen hihat ovat lyhyemmät kuin jälkimmäisen ja vähän on leikkauksessa vyötärön kohdalta eroa. Ei kuitenkaan kovin paljon. Trikoo mekkoja molemmat ja kupainenkin kuuluu vaatteisiin kategoriasssa "kun ei jaksa miettiä mitä pukee päälleen". Nämä nimittäin menevät niin neuleiden kuin bleisereidenkin kanssa.


Huivi: Stockmann
Bleiseri: KappAhl
Mekko: Seppälä
Saappaat: Gabor

Mustaa ja yksinkertaista. Mrs Canada kuvia ottaessaan kehui, että vaatteeni ovat aina kauniit. Jäin miettimään, että se varmaan johtuu jo pelkästään siitä, että vaatteissa on mitä valita, liikaakin. Itse en koe välttämättä olevani kovin erikoisesti pukeutunut, ikäisekseni konttorityöntekijäksi kyllä.

Tuo bleiseri on muuten oikeasti näitä sarjassamme syystakkeja ja siinä ehkä huvittavinta on se, että se on noin 7 vuotta vanha. En pitkään aikaan mahtunut siihen kunnolla, mutta nyt takki solahti päälle helposti, joten käyttöönhän se piti ottaa. En usein säästä vanhoja vaatteita, mutta muutamia ihan tunnearvon takia on tullut pidettyä ja tällä takilla sitä on. Se on ajalta jolloin oli farkut, t-paidat ja hupparit matalien kenkien kanssa kovaa huutoa eli kultaiselta opiskeluajalta.

Kommentit