Naantali Spa - Osa I

Selasin tuota kuvien määrää ja totesin, että tämä on jaettava kyllä kahtia tämä yhden vuorokauden selittäminen. Sen verran ahkerasti otin kuvia etenkin alkumatkasta, että ihan lukijoita ajatellen niin ensimmäinen osa illasta ja seuraava osa sitten aamulla.


Matka alkoi reippaasti ennen puoltapäivää, tässä vaiheessa on melkein tunti ajoa jo takana ja tässä vaiheessa molemmat tajusivat myös, että mitään aamupalaa ei sitten tullut syötyä. Tosi fiksua siis.



Siispä kurvaus Lohjan kautta ja "tosi terveelliset" ruuat mukaan samalla. Sama ABC jolla pysähdytään melkein aina Turun matkoilla. En tiedä mikä siinä on, mutta kun näen kyseisen huoltoaseman kyltin niin koen suunnatonta tarvetta päästä sinne, teen melkein tikusta asiaa. Onneksi Kotinörtti ymmärtää, että kyse on tavasta ja kurvaa sinne joka kerta.



Naantalissa meitä odotti todella kaunis, joskin tuulinen ilma. Aurinko paistoi ja vaikka olikin kylmä niin oli siellä kaunista. Tosin oli siinä haittapuolensakinkin, että oli paikalla juuri silloin kuin huoneen sai itselleen lunastaa, nimittäin tämä:


Joku muukin oli ajoittanut saapumisensa samaan aikaan, joten siinä sitten meni jonossa seistessä hyvin aikaa. Onneksi ei puolta tuntia pidempään, niin saatiin huonekin. Ensi kerralla muistan olla vähän myöhemmin paikalla.






Ihan mielettömän kiva huone ja todella kaunis maisema tuuletusparvekkeelta. Tykästyin suuresti.

Neule: JackPot
Paita: Seppälä
Farkut: Evans (www.evans.co.uk)

Autossa istuminen on joskus raskasta joten oikaisin sitten itseni suoraksi samantien kun sain vaan huoneen kuvattua ja oven kiinni. Kivasti otti Kotinörtti sitten samalla valokuvan tästä oikaisusta.


Mikään ei kuitenkaan piristä paremmin kuin tuoreet mansikat hunajalla ja tomusokerilla. Joka oli itselle uusi yhdistelmä, mutta ihan maistuva sellainen. Nämä siis kuuluivat saamaani lahjakorttiin mukaan nämä hemmottelutervetuliaisjutut ja kyllä niistä sitten nautittiinkin.


Virkistyneenä sonnustauduin sitten kylpylän vakiovarusteeseen eli tossukoihin ja kylpytakkiin ja suuntasimme allasosastolle lillumaan. Sieltä luonnollisestikaan ole valokuvia ja muutenkin tässä taitaa olla kuvia riittävissä määrin tätä merkintää varten. Yleisesti ottaen kuvaan ihan hirvittävästi alkureissusta ja loppureissusta en juuri ollenkaan, niin tälläkin kertaa, joten aamulla sitten loppureissu vähemmillä kuvilla ja enemmällä tekstillä.

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille <3

Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!