Sunday.

Lomalla on näemmä enemmän aikaa kirjoitella, joten näin maanantai illan kunniaksi vielä kirjoittelen eilisestä. Jännää muuten, mitä kaikkea olen ekana lomapäivänäni tehnyt. Olin niin suunnitellut, että vaan makaan paikallani enkä tee mitään. Noh... nukuin kyllä pitkään (yheksään siis) ja sen jälkeen olen pessyt pyykkiä, siivonnut ja tehnyt muuta kotihommaa koko päivän kunnes ajelin hakemaan Kotinörtin töistä viiden aikaan. Sen jälkeen tein ruokaa ja siivosin vähän lisää. Toisaalta, nyt on siisti koti ja pestyt pyykit. Josko huomenna sitten avaisin kuitenkin kirjan. Tarkoittaako tämä sitä, että olen tulossa aikuiseksi, kun ensimmäisenä hoidan kaikki kodin rästihommat joita ei viimeisten työviikkojen aikana ole ehtinyt tekemään. Mahdollisesti.



Ennen sunnuntain kuvia haluaisin esitellä teille uuden suosikkini. Lidlistä saatavan kynsilakanpoistoaineen. Poiketen muista kokeilemistani (ja kokemukseni rajoittuvat markettien tarjontaan) tämä tuoksuu kaikkein vähiten, joten hajustettakin ilmeisesti koetettu laittaa koska tuoksussa on esanssibanaania mukana. Kätevintä on kuitenkin tuo suuaukko. Ei pullon kaatelua tai puristelua, vanulappu tuohon päälle ja pari pumppausta niin on sen jälkeen poistoainetta vanulapussa. Suosittelen siis jos on ko. tuote lopussa ja hyvää poistajaa on hakemassa.


Sunnuntaina suunnattiin lähinnä kaiketi koska oli sunnuntai, syömään Selloon ja terassille. Suosikki-italialaisemme odotti jälleen. Terassilla oli kyllä aika tuulista, mutta neuleen kanssa pärjäsi hyvin. Kesällähän siis ei voi palella... vai miten se meni?




Kotinörtti otti salaatin, jota ihmettelin ensin hetken kunnes näin salaatin. Grillattu kana ja pekoni selittivät miehen "kokeilunhalun". Itselle valikoitui lautaselle kalaa. Viikonlopun kunniaksi nautimme myös jälkiruuista, pannakottaa miehelle ja itselleni suklaa-kerma-jäätelöjuttua. Hyvää se oli, oli oikea termi nyt mikä tahansa.

Sen jälkeen katseltiin Arkeologin ja tämän toisen puoliskon seurassa uusinta Batmania. Pidin musiikista ja näyttelijäsuorituksista. Ei nyt ehkä mikään suosikkileffani, mutta oikein katsottava kuitenkin, sanotaan näin, että en maksaisi uudelleen, mutta kyllä tämän yhden kerran kannatti maksaa kuitenkin.


Huivi: H&M
Paita: Mexx
Hame: Esprit
Laukku: Mark's&Spencer
Kengät: Tuliaiset Äidiltä Saksasta (Deichmann)

Sattui myös pienimuotoinen ostostenteko oho tuossa Sellossa. Kotinörtin mielestä ehdottomasti Arkelogin vika että näin tapahtui. Rakas ystäväni ilmoitti vain jakoi informaation, että Aleksi 13 oli alentanut parhaimmillaan -70% hintoihin. Ihan vahingossahan minä sinne sitten kävelin... Asukuvan paita ja hame ovat siis sieltä, vaihdoin Sellossa päälle, jotta kerrankin saisi ostoksista kokonaiskuvaa. Päällä ollut mekko ei myös tuntunut omalta, menee myyntiin siis, olen koettanut sitä nyt pitää päällä monta kertaa ja joka kerta olen viime hetkellä vaihtanut vaatteet.

Mukaan vielä muuten tarttui harmaat Mexxin housut, alennukset olivat kiitettävät, joten mukaan lähtivät. Tuossa hameessa on taskut, joka on idea johon ihastuin ihan kokonaan. Samoin jonkun lehden mukaan se olisi syksyn the väri, en tiedä, minä satuin pitämään siitä noin muuten.

Some pictures from Sunday. First new nailpolishremover I tried. If you have Lidl in your country near you I would try it on, I loved it. Not expencive at all. Some pictures from out favourite italian restaurant. I think we might eat there too often, but I just love the place. After eating we went to see the new Batman movie. I tought it was ok.


Last but not least, my outfit, I foud the skirt and the blouse on sale on Sunday. Skirt from Esprit collection and blouse from Mexx. I also got some new trousers to work from Mexx. My favourite brands when it comes to good work wear.Nice quality for good price.

Hope you are all well
!

Kommentit

  1. Katselin juuri, että miten ihana hame sinulla onkaan tuossa alimmissa kuvissa. Sitten luin ettet tykkääkään vai tarkoititko tosiaan tuota hametta? :) Herkullisen näköisiä ruokia siellä taas!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisi varmaankin pitänyt kirjoittaa selvemmin, siis tuo hame on kiva, mutta en tuossa lähtenyt liikkeelle vaan semmoisessa sinisessä mekossa joka ei nyt sitten tuntunut omalta ollenkaan. Tuo hame on aivan ihana vaikkakin jännän värinen, niin silti tykästyin siihen suunnattomasti. Se on siis uusi. Vanha mekko menee myyntiin, joten ei hätää, konjakin värinen hame säilyy kyllä :)

      Poista
  2. Hei, samaa hametta olen menossa hakemaan huomenna. Tänään en ehtinyt! Se on vaan niin hieno! Toivottavasti niitä vielä on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sunnuntaina ainakin oli Sellossa rekillisen verran, toivottavasti on vielä jäljellä, minne ikinä menetkään hakemaan. Minusta se oli niin kiva hame, kun menee värinsä puolesta helteestä pakkaseen ja kaikki siltä väliltä. Pakkasella kyllä kaivannee sukkahousuja :)

      Poista
    2. Got it! :D
      Vitsit se on hieno!!!

      Poista
  3. Ai miten kiva uusi hame onkaan! Minä kävin sunnuntaina Jumbon Aleksi 13:ssa mutta en kyllä huomannut tuollaisia hameita siellä? Ehkä niillä on vähän eri valikoimaa? Ja tuo kassi on on ihana! Kesäinen ja sopii melkein mihin vaan asuun...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olettaisin, että jokaisessa liikkeessä on vähän eri valikoima ja vähän eri tuotteet jäävät alennusmyynteihin. Tuo kassi on ensimmäinen "tahdon kesän!" ostos keskellä talvea ja kesälomalle olen sitä säästellyt. Siihen mahtuu uskomattoman paljon tavaraa ja se sopii, kuten sanoitkin, melkein joka asuun. Ihana!

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!