Last Friday.

Perjantaina kaivoin viileämmän aamun kunniaksi vanhan uskollisen nahkatakin pois kaapin kätköistä (takki tarkemmin kuvattuna täällä). Ehdottomasti ihan liian kuumahan se vielä oli päivällä pitää, mutta kyllä se silti piristi suunnattomasti päivääni päästä vanhaan kunnon takkiin verhoutumaan. Viikonloppu meni ohi nopeasti ja vailla sen suurempia kuvia. Poimin mökillä omenoita, joista sitten eilen illalla keittelin onnistuneesti elämäni ensimmäisen omena hillon. Omenapiirakankin tein, mies kehui piirakaa kovasti, itse ei leivonnan ja hillon keittelyn jälkeen enää mieli moista herkkua tehnyt. Sunnuntaina kävin ystäväni luona rapsuttelemassa suloista ja aktiivista koiranpentua. Kuvat perjantain asukokonaisuudesta, jonka jälkeen singahdettiin mökille, yhtään ei häikäise aurinko ei.

Hyvää alkavaa viikkoa!



Takki/Jacket: Lontoo
Paita/Blouse: Halonen
Huivi/Scarf: Mexx
Vyö/Belt: Dublin
Farkut/Jeans: Evans
Kengät/Shoes: New Look
Laukku/Bag: Dublin
Rannekorut/Bracelets: VeroModa

On Friday it was a cold morning so I took my old leather jacket out. It was way too hot on day time, but great in the morning. It was a good and relaxing weekend, no camera with me, so no photos. Lot's of reading and sleeping. Great one!

Hope you are all well!

Kommentit

  1. Onpa tosi upea nahkatakki, nuo koristeelliset yksityiskohdat ja vuori taitaa olla punainen? Mistä olet tuon kaunottaren hankkinut? Tahtoisi tuollaisen ;-D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Merja! <3 Vuori on punainen noin suunnilleen lantiosta alaspäin, alaspäin levenevät "kiilat" (kutsutaanko niitä sillä nimellä?) ovat punaiset, ylhäältä vuori on musta. Takki on ostettu Lontoosta 2009 (vai 2008?). Oxford Streetillä olevasta pienestä liikkeestä, jonka olemassa olosta en ole enää yhtään varma. Toivottavasti mieleinen takki löytyy, vaikka tuosta sijainnista ei kauheasti apua taida olla :)

      Poista
    2. Ehkäpä vain yritän pitää silmät auki jos jotakin vastaavaa eteen tulee ;-D. Tosin minulla on jo kaksi pitkää kangastakkia, joten jäitä hattuun vaan...

      Poista
    3. Minä jotenkin sorrun takkeihin useammin kuin ehkä muihin tuotteisiin, perustelen vaan vahvasti sillä, että Suomessa on tarvetta takeille :D

      Poista
  2. Mukavaa viikkoa sinnekkin.

    VastaaPoista
  3. Takki on ihan supermakea! Enpä yhtään laittasi pahakseni jos tuollainen roikkuisi omassakin kaapissa! Hyvää viikon alkua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli rakkautta ensi silmäyksellä kun sen aikanaan sain. Joka syksy sen esille ottaminen saa hymyn huulille, ihan kun löytäisi kauan kaivatun ystävän jälleen :)

      Hyvää alkavaa viikkoa sinne myös!

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!