New Longchamp.

Viime viikolla oli ihanan Lennun blogissa kirppis josta minä onnellisena onnistuin kalastamaan itselleni uuden tulokkaan laukkukokoelmaani. En tiedä olenko täällä kertonut pitkästä rakkaussuhteestani Longchampin tuotteita kohtaan, mutta tyydyn sanomaan, että hetkeäkään en epäröinyt ilmoittaa kiinnostustani kun kaunis musta yksilö oli tarjolla. Onnekseni olin jo toisena jonossa ja koska ensimmäinen ei kaunotarta halunnutkaan, niin sain minä ilokseni tiedon, että laukku on minun jos haluan. Ja totta kai minä halusin.

Tänään me sitten vesisadetta ja viimaa uhmaten suuntasimme Kotinörtin kanssa hakemaan postista pakettejamme (mies oli tilannut uusia syysvaatteita Mark's&Spenceriltä ja saatoin minäkin livauttaa sinne mukaan tilaukseen vähän jotain).

Kotiin päästyäni hyvä kun ulkovaatteet maltoin jättää eteiseen kun olin jo ihanaisen paketin kimpussa ja katsokaa mitä ihanaa siellä oli (laukun lisäksi):


Olen pidempään ihastellut jo Lennun itse tekemiä kortteja ja näin ihanan kortin sain minä, mukana vielä ihana avaimenperäkin, joka pääsi saman tien hauskuttamaan eteisen avainkaappia ulkopuolelta. Kortti kuorineen puolestaan pääsi lasivitriiniin monen muun tärkeän kortin kanssa, joista pidän "vaihtuvaa näyttelyä".

Itse laukku taas...



Ihana nahkainen juuri sopivan kokoinen laukku, joka päässee jo heti huomenna mukaani töihin. Laukkuun kuuluu myös vetoketjulla suljettava sisäpussukka, koetin kuvata sitä, mutta eihän siitä mitään tullut, mustaa mustalla sisävalossa kuvattuna. Kaikkineen olen oikein tyytyväinen tämän ihanuuden hankinnasta! Tuhannet kiitokset Lennu, että raaskit luopua omastasi.


Nämä keittokirjat olivat ainut minulle tullut osuus M&S:n paketin puolella. Josko teissä on ruokablogini (lähinnä oma reseptikirjani) lukijoita, niin aika varmasti näitä ohjeita tulee sinne tippumaan ensi viikosta alkaen.

Nyt menen jatkamaan kotitöitä, vuorossa on suppilovahveroiden putsausta ja pakastamista. Esimieheni on ihmistyyppiä joka poimii sieniä niin kauan kun niitä on metsässä ja koska heillä olivat pakkaset täynnä jo, niin sain onnekseni melkein täyden ämpärillisen näitä tänään itselleni pakastettavaksi.

Kaikkineen tänään on oikein hyvä päivä ollut, toivottavasti teilläkin!

P.S. Jos kiinnostusta on lukea, niin voin jossain vaiheessa kuvat kaikki Longchamppini ja kertoa tarinaa niiden takana. Ihan vaan "muutama" on tässä reilun kymmenen vuoden aikana tullut hankittua ja lahjaksi saatua.


It has been a great day. Some week ago I saw a selling of couple of bags in Lennu's blog and when I saw a black Longchamp bag I was sold. I have almost a realionship with that brand and those bags. I have a few, not so many as I would like to have tough. So I got a new one today to my collection. I also got a lovely card and a keyring with it. Many thanks to Lennu for my new bag.

My boyfriend made order to Mark's&Spencers so I also ordered a few cookboks at the same time. And last but not least, I also had some 6-7 litres of freshly picked up mushrooms from my boss. Do you know the type of people who can't leave the forrest before it's emty of muscrooms? She is one of those people. So back with house work.

Hope you are all well!

Kommentit

  1. Kyllä löytyy kiinnostusta lukea. Tuo on todella kaunis malli kyseisestä merkistä. Tykkään siitäkin, joka tällä hetkellä on Stockalla myynnissä kultaisella kiinnitysosalla. Saman näköinen kuin tuo, mutta pienempi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jätän siis idean hautumaan. Eiköhän se toteudu vielä kun on aikaa kuvata kunnolla. Tykästyin kanssa Stoccan versioon, tuo tosin taitaa olla aavistuksen pienempi, kuva hämää. Ehkä sitten asukuvien kanssa parempi käsitys laukun koosta :)

      Poista
  2. Ihastelin laukkua jo Lennun blogissa - onnittelut hyvästä hankinnasta! :)) Ja niin söpö kortti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Minä täällä hihkuin riemusta kortin saatuani :)

      Poista
  3. Olen iloinen, että laukkua pääsi rakastavaan kotiin ja hellään huomaan!
    Voi kuinka kauniisti kirjoitit,herkistyin ihan täällä.
    Minusta on kiva huomioida ja vähän yllättääkin:)
    Mukava kuulla, että paketti ilahdutti!
    Halaus ihananlle Dahlialle<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä kyllä ihastuttiin samantien, vielä enemmän livenä. Juuri passelin kokoinen.
      Kotinörtti voi vahvistaa, että minä täällä jos en nyt vallan kiljunut riemusta niin aiheutin miehelle ainakin pienen sydärin poikasen hihkumalla tuota pakettia avatessa. Ihan kuin jouluna <3
      Halauksia sinne myös! <3

      Poista
    2. Eikö joulu voisikin olla useammin:D
      Naisen elämä on ihanaa!

      Poista
    3. Ehdottomasti useammin saisi olla :)

      Poista
  4. Tämä blogistania on siitä(kin) kiva, että tavara löytää hyviä koteja. Laukku on nimittäin minulta alunperin saanut hyvän kodin Lennulta :)

    Toivottavasti sinä löydät kivalle laukulle paljon käyttöä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi sinulta laukku siis peräisin. Täällä se saa varmasti oivallisen ja hyvä kodin, minä kun en tuon merkin laukuista taida saada koskaan tarpeeksi :)

      Poista
  5. Voi miten ihana tuo laukku :) Itse katselin vähän aikaa sitten Helsinki-Vantaa lentokentällä Longchampin laukkuja. Olisi tehnyt mieli ostaa kanssa tuollainen musta laukku! Sinulla on kyllä hyvä maku niin vaatteiden kuin laukkujenkin suhteen!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kaunis Anette! Ne ovat kyllä ikisuosikkejani nuo Longchampit, kannattaa sijoittaa jos täydellinen kävelee vastaan. Itselläni ovat ainakin kestäneet käytössä hyvinä kauan.

      Poista
  6. Ooh, ihana laukku! Hyvä hankinta! ;) -Hovikuvaaja

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!