Blue on blue.

No taas laahataan kuvissa jäljessä. Tosin en jaksa uskoa, että kukaan oikeasti uskoisi, että kirjoitan nämä tekstit oikeasti aamulla kuudelta valmiiksi. Kyllä näitä edellisenä iltana napsutan. Pidän kuitenkin siitä ideasta, että nämä julkaistuvat aamusta. Jotenkin säännöllisempää itselleni niin. Jäljessä kuitenkin mennään siinä mielessä, että vuorossa on perjantain kokonaisuus. Haittaako teitä, että asut tulevat päivän tai pahillaan viikon viiveellä? Olisiko parempi pitää viikonloppuasut viikonlopuissa ja arkiasut arkipostauksissa?

Meillä perjantait menevät aika samalla kaavalla, haen Kotinörtin töistä autolla, huristamme kauppaan ja suunnistamme siitä kotiin. Vaikka sen jälkeen olisikin menoa jonnekin, niin tämä on se perus kaava perjantaille. Perjantain asuna toimi sininen sinisellä ja ripauksella valkoista.

Pirteiden kuvien parista hyvää alkavaa viikkoa kaikille!


Bleiseri/Blazer: H&M
Paita/Blouse: YourFace
Farkut/Jeans: Evans
Kengät/Shoes: Pertti Pahlmroot
Laukku/Bag: Longchamp
Korvakorut/Earrings: Gift
Kaulakoru/Neglace: Old

This is actually fridays outfit. I'm a bit late on these photos, but I do like to show you these outfits so I hope you don't mind them being a little late. And yes, we still have that much snow here. It's winter and yes it was cold out there to take these photos. But the rare sunlight is so much better to take the photos! Blue on blue with a hint of white. That was my friday's outfit.

Have a great week and hope you are all well!

Spinnig around!

Kommentit

  1. Ihanan värinen bleiseri ja tuo laukku on muuten todella kaunis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Bleiseri oli heräteostos, pidän kirkkaista väreistä näemmä tänä talvena, vasta tänään on koko mustaa päällä. Aika pitkälle siis pääsin tämän kanssa :)

      Poista
  2. Raikasta , kaunis sininen ! Eikä se haittaa , jos asukuvat tulee viiveellä , kunhan tulee ;) Itse kuvailen kaikenlaista pitkin viikkoa ja sitten päätän , mistä postaan. Hyvää alkavaa viikkoa !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! H&M:n ruiskukan sininen on houkuttanut tänä vuonna minua ainakin, tosin vain tämän bleiserin verran. Hyvä jos ei haittaa kuvien viivästyminen, en nyt kuitenkaan ihan kesä asuja talvella laita ja toisin päin :)

      Hyvää alkavaa viikkoa sinne myös!

      Poista
  3. Ei tosiaankaan haittaa vaikka asukuvat tulisivatkin viivellä, aina ne ovat uusia kun blogiin ilmestyvät ;-D. Sininen sopii sinulle hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, sinisen suurkuluttaja täällä :) Tuo on ihan totta, että blogissahan ne ovat uusia. Ja harvoin ne viikkoa enempää ovat myöhässä, tai ainakaan eivät ole ihan mistään heinäkuulta otettuja :D

      Poista
  4. Huomaa että ihmiset odottavat kevättä,asut alakavat vaalenemaan ja raikastumaan!
    Sinistä näkyy nyt paljon,sinullekin se värinä sopii:)
    hih mie kyllä olen kuvitellut, että aamuisin teet nämä jutut:)Olen ajatellut että oho onpas Dahlia reipas!!
    Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih. Itseasiassa oikoluen tekstin kyllä vielä aamuisin, mutta ääriharvoin kirjoitan ne silloin :)

      Mietin tätä samaa, että asut raikastuvat ja sitten kuin jonain protestina puin tänään päälle pelkkää mustaa. Noh, huomenna taas kirkkaammin.

      Hyvää alkavaa viikkoa!

      Poista
  5. Ihana raikas sininen lumen keskellä! :) Reipasta uutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuo sininen on kyllä kaunis vöri, sopivan kirkas jopa minulle :)

      Kivaa viikkoa sinne myös!

      Poista
  6. Heippa! Voisitko Longchamp ihmisenä auttaa ja kertoa mistä nettikaupoista laukkuja voi ostaa? Varsinkin planetes ja pliage kiinnostavat. :)

    -Jenni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Jenni! Nyt en valitettavasti osaa auttaa, olen ostanut kaikki laukkuni Stockmannilta tai käytettyinä. Lahjaksi saatujen tiedän olevan peräisin joko omasta liikkeestään Helsingkin keskustasta tai lentokentältä. Valitettavasti tämän kanssa en osaa auttaa, osaisikohan joku lukijoista?

      Poista
  7. Tuo laukku näyttää vielä kauniimmalta näissä ulkokuvissa!:) Ja sopii kivasti tuon sinisen bleiserin kanssa. Hyvää alkavaa viikkoa!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Odotan niin sitä aikaa, että voi ottaa kuvia töiden jälkeen ulkona muulloinkin kuin perjantaisin jolloin pääsen töistä aina aikaisemmin. Onneksi kevät tuo mukanaan pidempään kestävää valoituuttakin :)

      Hyvää viikon alkua sinne myös!

      Poista
  8. No eipä todellakaan haittaa! Näin työssäkäyvänä joutuu toisinaan myös niputtamaan postauksia ja ajastamaan niitä tuleville päiville. Itselläni on se periaate, että aika tasaisesti pitäisi uutta saada tuuttiin ja sehän tarkoittaa sitä, että joskus niitä on tehtävä pari putkeen. Hui, toivottavasti myöskään minun lukijat eivät ajattele mun tekevän postauksia keskellä työpäivää... tämä kommentti tosin tulee työpäivän aikana -junasta!
    Niin, eikä haittaavaikka maanantain asu tulee lauantaina, pääasiahan on, että sun asut toimii ihanana inspiraationa lukijoille =)
    Hyvin tuo sininen sulle sopii! Mä vielä vierastan noin kirkasta sinistä, mutta kun sitä tässä aikansa toisten päällä katsoo, alkaa se omakin mieli muuttua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kuulla, että näitä voi jatkossakin ajoittaa tulemaan aamuisin tasaisella tahdilla. Tottahan se on, että kirjoitan näitä välillä useamman kerralla, etenkin jos kuvamateriaalia vain riittää. Välillä pää suorastaan tulvii ideoita postauksille ja silloin olen huomannut, on vaan parempi kirjoittaa niitä ylös :)

      Samaa olen ajatellut, että pääasia, että asusta saa inspiraatiota, ilmestyi se sitten koska tahansa :) Sininen on luottovärini, kirkasta kammosin kauan, mutta siihenkin tottui silmäni. Nimen omaan niin, että katselin kokonaisuuksia muiden päällä.

      Poista
  9. Ei mua ainakaan haittaa, jos asuja tulee jäljessä. Pääasia, että tulevat :)

    Tuo laukku on niin upea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ne aina tulevat, vähän sekavassa järjestyksessä. Joskus vaan haluaa jonkun asun heti esille ja toisen kanssa voi odottaakin hetken :)

      Laukku on kyllä ihana, luonnon valossa aina kauniimpi kun kovasssa sisävalossa :)

      Poista
  10. Ihana tuo laukku ja tuo sininen bleiseri. Mä kuljen synkkänä mustissa vaatteissa edelleen, noh ehkä mä kesäksi piristyn.

    Ei haittaa vaikka asukuvat viiveellä tulevatkin, uusia ne on täällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Minä puin eilen pelkkää mustaa ja tänään palasin taas väreihin. Kaiketi tässä on joku värivillitys menossa, puin niin kovin monta vuotta itseni pelkkään mustaan :)

      Hyvä ettei haittaa. Ihan joka päivä ei ole nättiä asua tarjota eikä se eilinen mustat housut ja musta neule oikein ollut valokuvauksellinen niin mennään tänään sunnuntain versiolla :)

      Poista
  11. Hyvä combo tuo kirkas sininen + nahkalaukku!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!