Sale shopping.

Taisinkin mainita (pariinkin kertaan?) että en ihan kamalasti tehnyt alennusmyynneistä joulun jälkeen ostoksia, ennen joulua sen sijaan löysin muutamankin jutun, joita olen joko halunnut kokeilla jo pidempään tai jonka olen halunnut jo pidempään. Nämä kumpikin saapuivat postiin sopivasti tämän viikon puolella joten kävinkin ne keskiviikkona jo hakemassa.


Vähän meikkejä ja laukku. Koska laukkuja ei koskaan ole liikaa? Sellossa ei ole enää Inglottia, luottokauppaani niin luomivärien, kulmakynien kuin huulipunienkin kanssa. Seuraan säännöllisesti yhtä Irlantilaista meikki/maskeeraus youtube-kanavaa ja hän käyttää kovin usein Sleekin meikkejä. Minä olen utelias, joten ilman muuta halusin näitä kokeilla, etenkin kun yhdellä videoita mainitaan, että näitä toimitetaan pitkin Eurooppaa. Ai minäkö mainosten orja? Ehkä vähän... En oikein tiennyt, mitä odottaa kun suuntasin verkkokauppaan, ajattelin tilata vain yhden tai kaksi tuotetta, kuinka sitten kävikään:


Kotiin tupsahti kokonainen paletillinen luomivärejä (Au naturel 601), poskipuna (Rose gold 926), huultenrajauskynä (pink rose 654) sekä huulipuna (cherry 79). Mitä oikein tapahtui? Ensinnäkin tapahtui hinta. Luomiväripaletti maksoi 10€ ja kaikkineen loppulasku oli Suomen toimitusten kanssa alle 40€. Tilasin tuotteet tosin jo 12. joulukuuta, että toimitus ei ole mikään nopein. Päättelin kuitenkin, että vaikka eivät olisi mitään kovin kummoista laatua, niin ainakin voin kokeilla. Nopealla kokeilulla ovat vaikuttaneet varsin hintansa väärteiltä kaikki, mutta tästä tulee vielä lisää.

Olen nimittäin kehittänyt pientä ideaa päässäni, vähän blogin uudistusta ja päätin aloittaa uuden sarjan kosmetiikka-arvosteluja kerran viikossa. Kosmetiikka keskiviikon idea lähti siitä, että itse ainakin janoan muiden rehellisiä kokemuksia kosmetiikasta. Lehdistä harvemmin saa lukea muuta kuin suitsutusta. Koska tässä ovat kiinni omat rahani, niin voin ainakin rehellisesti kertoa mielipiteeni. Useampi tuote on jo "jonossa" joten näitä ensi viikosta alkaen sitten. Vähän vaihtelua asuihin. Kosmetiikkablogia tästä ei ole tulossa vaan niin kauan kun uusia kokeiltavia on, niin niin kauan niistä kerron. Jos joku keskiviikko "tyydyn" asukuviin niin se johtuu vain kokeiltavan kosmetiikan loppumisesta. Sekin on mahdollista.

Toinen ostos oli useammassa ulkomaisessa blogissa ihastelemani laukku:


Oasap on tämäkin uusi liike itselleni, mutta rohkea rokan syö ja kun jälleen kerran huomasin klikkaavani laukkua ihastelemaan niin tällä kertaa päätin toteuttaa haaveeni. 20. joulukuuta tein tilauksen ja Singaporesta tupsahti rapiat alle 20€:lla (erinäisten pienten alennusten jälkeen) laukku kotiin. Niin, ei kaiketi pitänyt ostaa keinonahkalaukkua? Ei pitänyt enää, mutta kun se on niin kaunis! Pakkasella sitä ei uskalla käyttää, odottakoon siis talven loppumista. Hauskinta laukussa on sen kantotavat, joko kädessä, ranteessa tai olalla.

Oletanko jotain suurempaa laadulta? En todellakaan, mikään laadun riemuvoitto tämä ei ole, mutta kaiketi naisella on oikeus joskus tällaisiin hassutuksiinkin?

Näin siis omat aleostokseni, sellaiset joille ei ollut suuremmin tarvetta, mutta jotka yksinkertaisesti tahdoin itselleni saada. Miten teidän aleostoksenne? Tulivat kaikki tarpeeseen vai oliko mukana tällaisia "tahdon ehdottomasti tuon!" tyyppisiä ostoksia myös?

Rentouttavaa lauantaita!

I did make some shopping before christmas and here is the result. Not that much, but some. Unfortunately there is no more Inglot (my favourite make up store) near by me and I also wanted to try something new so I chose to try Sleek makeup. I did not expect much, since they are not that hig priced, but so far I've been surprised by the quality. Not bad at all, especially the blush is great!

Other one I have been thinking for quite a long time was this lovely fauxleather cluch bag. I love leather bags, but after getting this for just under 20€ I could not resist. I ordered it from Oasap and it came quite fast. I'm not expecting it to last for a life time but not everything needs to, right?

What do you think? Something you have tried or all new thigs like they are for me?

Hava a great Saturday, hope you are all well!

Kommentit

  1. Tosi kiva idea tuo Keskiviikko kosmetiikka- postaus.Jään innolla odottamaan kokeilujasi.Olen itse hirveän laiska kokeilemaan mitään uusia tuotteita ja yleensäkin meikkaamaan.Teen aina saman perusmeikin, joka on hyvin nude.Samoilla tuotteilla.
    Laukku on hauska.Ja varmasti kiva kevät asujen kanssa.Mielestäni muoti juttuja voi ostaa halvemmallakin, niin ei sitten harmita jos käyttökertoja tulee vähän.
    Aika vähän olen ostanut aleista, kaikki edullisia ostoksia ja osa sellaisia joita ilmankin olisin tullut toimeen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä kasasin juuri kasan purkkeja viereeni ja ajattelin aloittaa valokuvaamisen niiden kanssa, joten tulossa on kyllä yhdestä jos toisestakin kokemuksesta mielipidettä :) Meikin teen kovin usein samalla tavalla, mutta kokeilen silti mielelläni kaikkea uutta niin rasvoissa, putsareissa kuin muissakin. Toki hinta estää kokeiluja ajoittain, joten huokeampihintaisia kokeiluja enemmänkin tiedossa.

      Laukku on ihana! Pidän siitä itse todella paljon ja kovasti odottelen, josko tulisi edes varmat nollakelit niin sujauttaisin tuon mukaani, niin monta asukokonaisuutta se on mielessäni jo nostanut. Vielä pitää malttaa hetki :)

      Poista
  2. Hienoa! Odotan innolla tulevia testipostauksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että niille on suosiota. En tosiaan osaa varmaan kirjoittaa mitenkään kosmetiikkablogien tasoisesti, mutta ainakin oman kokemukseni verran :)

      Poista
  3. Olisko sulla mitään vinkkejä, mistä pääsisi tilaamaan Sandin neuleita halvalla? Sand tuntuu olevan ainut naisten kunnon kokovilla-neuleiden (ohuiden) valmistaja, jos haluaa pysyä siinä alle 100€/paita hintaluokassa (mieluummin pysyisyin toki siinä alle 30€ luokassa, mutta sitten pitää tehdä itse).

    Muistakin kokovillaneuleista ottaisin toki mielelläni vinkkiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ystävä rakas, että niitä oikeastaan saa halvalla. Valitettavasti. Minä kun käytän kokovillaisina neuleina äitini tekemiä neuleita, niin en ole edes pahemmin katsellut, miten niitä mahtaisi olla tarjolla. Puuvillaisissa osaisin luetella muutamankin suosikkiostopaikkani, mutta villaisten kanssa olen valitettavasti ihan yhtä pihalla kuin hellehattu talvipakkasessa :)

      Poista
    2. Eiköhän netin kaivamisella jotain löydy ennemmin tai myöhemmin. M&S:llä oli cashmirneuleita, mutta ne ovat enää väärissä kokoluokissa, koska alet. Ehkä kun alet loppuvat, niitä löytyy lisää :)

      Poista
    3. M&S:n neuleet ovat ihan hyvää laatua, puuvillaisten kohdalla ainakin. Espritin merino-cashmir sekoite on uskomattoman lämmin, pidän siitäkin. Toivottavasti löytyy, pidän mielessä ja vinkkaan jos tulee sopivia vastaan. Taitaa vaan olla kevät alkamassa kauppojen uutuuksista päätellen.

      Poista
  4. No laukkuja ja meikkejä ei ole koskaan liikaa ;) Omat aleostokseni ovat olleet vähäisiä, sattumoisin päivittelin ne juuri tänään blogiini, käypä kurkkaamassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, pitääkin käydä kurkistelemassa. Kovasti olen koettanut viime aikoina karsia niin meikkejä kuin laukkuja kuin muitakin, mutta aina ei voi välttää tilaamasta. Onnekseni kirpparilla oli näkynyt menneen vanhoja laukkuja hyvin kaupaksi ;)

      Poista
  5. Tosi kiva laukku! Ja kaikki meikki-ideat ovat tervetulleita! Sitä on jotenkin jumiutunut siihen tuttuun ja turvalliseen, joten uusia vinkkejä kaivataan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nonna! Minä kokeilen ainakin ihan mielelläni kaikkea uutta, vaikka en tosin kyllä kovin kalliita. Kerron siitäkin kyllä sitten kun aloitan noista kokemuksen kertoilemisen, yleensä jos kokeilu on alle 20€ niin voin kokeilla, muuten harkitsen jo pidempään. Eiköhän sieltä ihan kivoja vinkkejä tule, mm. uusi poskipuna suosikki on jo löytynyt!

      Poista
  6. Kosmetiikka keskiviikko kuulostaa erittäin hyvältä! Mielenkiinnolla odottelen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih. Kiva että muitakin kiinnostavat käyttökokemukset niiltäkin ihmisiltä, jotka oikeasti laittavat omat rahansa kiinni kokeiluihin :)

      Poista
  7. Ootpa tehnyt hyviä ostoksia!

    Blogissani olisi kiva tarjous... http://malnaalma.blogspot.hu

    VastaaPoista
  8. Kuulostaa oikein hyvältä tuo keskiviikkoiset kosmetiikkapostaukset- hyvä :)!

    Kivoja ostoksia olet tehnyt ja sangen edullisesti! Laukkuhurmauksesi ymmärrän oikein hyvin ;)! Tuon laukun malli, väri ja nuo "ketjut" on kerrassaan hurmaavat!

    Hyvää viikonlopun jatkoa Dahlialle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna! Olen jotenkin tässä parin kuukauden aikana onnistunut kokeilemaan menestyksekkäästi (tai vähemmän menestyksekkäästi!) muutamia kosmetiikkajuttuja, siitä se idea lähti, että en voi olla ainoa, jota kiinnostavat nämä kokeilujen tulokset :)

      Laukun käyttöön ottoa odotellessa vielä, useampi asukokonaisuus jo mielessä, jollaiseen sen yhdistäisin.

      Oikein hyvää sunnuntaita Minnalle! <3

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!