Our Easter.

Meillä ei ollut oikeastaan tarkoituskaan tehdä pahemmin pääsiäisenä mitään. Tarkoitus oli aloittaa loma kaikessa rauhassa, saada pestyä kerrankin kaikki pyykit pois, oleilla rauhassa, lukea kirjaa, saada vihdoin vähän korjaus ommeltua, syödä hyvin ja olla yhdessä. Tunnelmakuvia pääsiäisestä tähän saakka:

We were not ment to do something huge this easter. It was supposed to be time together, some reading and eating, much needed time to just relax. Oh, and eat easter eggs. Here are some pictures so far:


Tulppaanit saapuivat taloon samaaan aikaan loman kanssa eli torstaina. Kuvakin on otettu kaunokaisista silloin, keltaista pääsiäisen kunniaksi.

Tulips came to house together with holiday on Thursday. I took picture then and yellow for Easter.



Sään helliessä kävelyllä on käyty joka päivä. Kokeiluun ovat päässeet jo marraskuussa saadut kävelytöppöset (Filan talvilenkkarit voisi olla oikea termi). Kameralle oli tallentunut myös kuvaa jo solisevasta vedestä. Hiljalleen kevättä kohden siis.

It's been amazing weather here and for that we have been taking walks every day. I tried my new shoes (got these on November, but it's been too slipery ever since). I also got this photo of strem. It's not full ice anymore!



Suklaamunia oli tällaiset määrät vielä torstaina... Ei muuten ole enää.

We hade quite much easter eggs on Thursday... Well, not anymore!



Ollaan jokainen aamu aloitettu vain köllöttelemällä sängyssä ja kahvikuppien ja hyvien kirjojen kanssa. Rakastan lukemista ja kovin harvoin on aikaa siihen, että voi lukea kokonaisen kirjan kerralla kuten tein keskiviikkona. Pääsin kotiin, istuin alas ja luin yhden dekkarin (sekin Donna Leonia) kerralla. Neljä tuntia siinä meni, mutta menipähän hyvässä seurassa.

Every morning we have been just laying in bed with books and with a cup of coffee. I love to read, but unfortunately I don't have time to read that much anymore. I have one hour every now and then yes, but on Wednesday I started my holiday by reading a whole book at once. It was a really good four hours.


Syöty on myös kummankin herkkuruokia, kuvaa siitä terveellisimmästä eli suosikkisalaatistamme. Muutoin on menty kyllä tacojen puolella. Tähän suosikkiin tulee tuorepinaattia, rucolaa, (kevät)sipulin varsia, avokadoa, pinjan siemeniä, kermajuustoa, suolaa ja pippuria.

We have also been eating so much. Here is photo of one of the good food, our favourite salad. It's rucket, spinach, green parts of spring onion, avocado, pinenuts, creamcheese, salt and pepper. 

Myös pakkaamista on listan tekemisen muodossa aloitettu. Vietetty siis ihanan rauhallista kotoilua.

Miten teillä on pääsiäinen mennyt?
Oikein hyvää pääsiäissunnuntain jatkoa!

We have also started packing, well I made a list what we need. All and all we have been home and spent time together.

Hope you're all having great easter! Hope you are all well!

Kommentit

  1. Samoissa merkeissä on mennyt täälläkin. Laiskaa ja hidasta elämää. Joskus on hyvä ottaakin vähän rennommin. Hyvää pääsiäisen jatkoa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä saatiinkin tänään sitten joku reippauspuuska ja siivottiin pari tuntia asunto lattiasta kattoon, mutta Jes! sainpahan aikaan korjausompeleetkin :)

      Hyvää pääsiäisen jatkoa! :)

      Poista
  2. Rennosti täälläkin. Tänään ajattelin kaivaa kahvakuulan esille, käväistä kävelyllä ja eeehkä hiukan siivota vaatehuonetta. Jos jaksan. Todennäköisesti en. Juoda kahvit takapihan "mummokeinussa" ja antaa ensimmäisten auringonsäteiden helliä kasvoja. Ihanaa kun on vielä huomennakin vapaata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä saatiin urheilun osalta aikaan kävelyn verran ja siitä reipastuneena sitten siivottiin hikihatussa. Toisaalta on kyllä kiva kun koti on siisti ja järjestyksessä. Ehdottomasti parastahan on, että huomenna todella on vapaata myös!

      Poista
  3. Keltaiset tulppaanit meilläkin, koirien kanssa lenkkejä jäällä, siivottu, ompelin verhot kotiteatteriin, käly kävi miehineen ja toinen tulee tänään, Kouvolassa käytiin teatterissa ja katottiin eka kuva, Skyfall ja oli kyllä aika hienoa. Tervetuloa, sovitaan vain aika! Mukavaa reissua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa lokoisalta ja hyvältä tavalta viettää kyllä pääsiäistä sielläkin. Ehdottomasti reissun jälkeen voidaan tulla kiepasemaan kotiteatteria hämmästelemään :)

      Poista
  4. Meillä on ollut pääsiäisenä vieraita, jotka lähtivät tunti sitten. Ja on jännitetty anopin vointeja. Mutta nyt alkaa löhöloma - ihanaa, että huominen on vielä vapaapäivä!
    Ja suklaamunia on mennyt luvaton määrä!
    Kivaa - ja edelleenkin leppoisaa pyhää sinulle ja Kotinörtille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me ihan järjestäen kieltäydyttiin niin vieraista kun vierailukutsuista. Oli aika kodille, omalle- ja yhteiselle ajalle. Menty alkuvuosi kummatkin niin kovasti, että ihan kiva kysyä toiseltakin välillä, että mitä kuuluu :)

      Hyvä, että teillä voidaan paremmin. Meillä olisi vielä suklaamunia muutama, saas nähdä kuinka kauan... ;)

      Oikein hyvää pääsiäisen jatkoa!

      Poista
  5. Täälläkin on tuhottu pari suklaamunaa. Leppoisaa loppupäivää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Köh. Luulen, että muutama ei enää riitä täällä termiksi :D
      Hyvää pääsiäissunnuntain jatkoa!

      Poista
  6. Kivoja kuvia! Hyvää pääsiäissunnuntain jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nonna. Joskus on kiva ottaa tunnelmakuviakin.
      Oikein hyvää pyhien jatkoa sinne myös!

      Poista
  7. Vastaukset
    1. Kiitos Veera! Joskus tunnelmakuvat on paikallaan kyllä :)

      Poista
  8. Oi ihanaa, tacoja! Tiedänkin mitä meillä syödään tiistaina <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä syödään niitä aina kun kumpikaan ei jaksa laittaa ruokaa ;)
      Toivottavasti F. on mennyt hyvin! <3

      Poista
  9. Kauniita kuvia ! Mukavalta kuulostaa teidän pääsiäisloma. Täällä myös ollaan vaan pääasiassa rentoiltu ja syöty hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sara. Ajoittain sitä ihan kaipaa vain tällaista olemista ja nyt sille sitten mahdollistui pääsiäisen kunniaksi aikaa :)

      Poista
  10. Ihania kuvia ja tunnelmapaloja :)! Teillä kuulostaa tähän mennessä olleen oikein mukavan leppoisa pääsiäinen. Me myös olemme syöneet hyvin (ja oikeasti liikaakin herkkuja, mutta...), nähneet ystäviä, sukulaisia. Ulkoilu jäänyt, jospa huomenna ehtisi? :)

    Leppoisaa pääsiäisen jatkoa Dahlialle ja Kotinörtille :)!

    PS. Kivat nuo valkoiset housusi edellisessä postauksessa! Tahtoo kans :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna! :) Meillä on ulkoiltu, mutta muita ihmisiä ei ole sitten tavattu, ei ole vieraita ollut eikä ole kyläilty ja ihan tarkoituksella aikaa vain kahdelle varattuna :) Syöty on kyllä, muutama suklaamuna vielä jäljellä. Urf.

      Oikein hyvää pääsiäismaanantaita!

      P.S. Hih. Eiköhän niitä valkoisia ala tunkemaan taas joka paikasta kohta puoliin :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!