Red Longchamp bag


Tosi rakkaus kestää läpi elämän.

No mutta heipähei uusi punainen Longchamp laukku! Jos on olemassa yksi merkki, jolle olen liki sokean uskollinen niin se on kyllä Longchamp. Maailma on täynnä kauniita laukkuja, mutta se nyt vaan on niin, että Longchamp on minun juttuni. Uudemmille lukijoille tiedoksi, tämän linkin takaa löytyy laukkukokoelmani aika sellaisena kun se on tällä hetkellä. Longchampilta on tullut myös hankittua ties mitä muuta tavaraa ja saatu Äidiltä lahjaksikin, kaikki blogissa esillä olleet tämän linkin takaa.

Kokeilin silti aina tasaisin väliajoin josko joku muukin laukku kolahtaisi samalla tavalla. Ostan jonkun kauniin yksilön, käytän pari kertaa ja se oli siinä. Kalliita laukkuja en edes osta muilta merkeiltä, koen sen täysin turhaksi. Omanlaisensa poikkeus ovat juhlalaukut, ne ovat jostain syystä kaikki muualta. Eikä pidä unohtaa elämäni kalleinta laukkusijoitusta eli Mulberryn Bayswateria, ostin sen kun hinta oli kolmenumeroinen, nykyhinnalla en tiedä raaskisinko enää. Siinä se minun laukkuharrastukseni raja myös menee noin hintansa puolesta. Kalliimmat ihailen täysin siemauksin muilla, oma preferenssini rahoilleni on toisaalla.

Laskin tässä, että tämä punainen on kolmastoista nahkainen Longchampin laukkuni. Kanvasversioita siihen päälle taitaa olla vielä viisi, palvelevat pääosin reissuilla tai treenikassina. Nahkaisista puolet eli kuusi on ostettu käytettyinä. Tuppaan ihastumaan enemmän vanhaan mallistoon kun uuteen. Hyväkuntoisen, hyvin pidetyn yksilön metsästäminen on minusta oikeasti hauskaa ja alan hiljalleen kehittymään siinä. Tiedän suunnilleen mitä maksaa minkäkin kokoisesta enkä haksahda hankkimaan vain hinnan perusteella. Aidon erottaminen väärennöksestä on taitolaji sekin, alan kehittymään siinäkin.

Tämä punainen kaunotar tulee käsittääkseni 1980-luvun puolelta. Myönnän kyllä, että saatan olla totaalisen väärässäkin, pitää lukea pari joulua sitten lahjaksi saamaani Longchampin talon kirjaa tarkemmin. Kuitenkin olen varma, että mikään tuorein malli ei ole kyseessä ja laukku ajoittuu joka tapauksessa aikaan joka alkoi numeroilla 19 numeroiden 20 sijaan. Kaunis se on ja uskomattoman hyvässä kunnossa. Kun hintakin oli kohdallaan, en epäröinyt hetkeäkään ostamista. Kuvat tosin eivät tee oikeutta ja perjantaina töiden jälkeen kuvausinnostus oli kateissa, mutta aivan varmasti tämä tullaan näkemään vielä monta kertaa.

Vaan hetkinen, vastahan se sanoi, että punaiset laukut ei ole sen juttu. Niin sanoin. Onneksi saan muuttaa mieleni ja pakko on sanoa, että katsoessani tuossa lattialla olevia neljää muuta punaista laukkua jotka kaikki lähtevät myyntiin, niin tämä on niin paljon parempi kuin yksikään niistä. Senkin olen oppinut, että käyttämättömät saa myydä pois ja sitä tekee virheostoksia aina välillä.

Vaan mitäs pidätte tästä kaunottaresta?

P.S. Jos totta puhutaan, tämä on toinen kahdesta löydöstäni, toinen on vielä matkalla... Hups?



True love lasts for lifetime.

Well hello there new lovely red vintage Longchamp bag! If there is one brand I seem to be totally loyal it is Longchamp. I do like other bags as well, there are a lot of beautiful bags in this world but non of them seem to make me such an impression than any of the Longchamp ones does. But you know, I stil try. Every now and then I get some other bag, not expensive one, but a nice leather bag anyway. I never ever use them, only exeption seems to be my party bags, the small ones and my Mulberry Bayswater. Other than that, for me it's just Longchamps. And there are plenty, if I only count leather ones with this new one I came to count as 12. Then there are canvas bags, I think there might be five of them, maybe more.

On those leather ones, half of them are vintage and it seems that I tend to love the old models even more than the new ones. Finding these is actually fun and I'm getting some what good at it. Knowing what should I pay being one of the key things. But unfortunately also knowing when it is real. Not so huge trouble in Finland, but something like Etsy, sometimes it's hard. I usually donät order on that occation. 

This red baby comes from 1980's I believe. I might be all wrong as well, I think I need to find this one on my Longchamp book. Non the less, not the latest model, not from this century. Well kept bag that I was keen to get and when the price was right so to speak, I had no hesitation. 

What do you think on my latest? See all the other under tag Longchamp.
Lovely Sunday!

P.S. I actually got two, another one is on it's way.


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

Kommentit

  1. Voi miten kauniin värinen! Huippulöytö jälleen kerran :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti hitti tämä laukku kyllä, väri antaa vähän erilaisuutta ja on kyllä juuri oikea punainen minulle :)

      Poista
  2. Ihana.Sinulla on minun mielestä kaikkein paras laukkukokoelmasi mitä kellään suosikkiblogaajistani,sillä olen itsekin Longchamp fani henkeen ja vereen.Mutta ei minulla noin paljon ole veskoja kuin sinulla,sillä kolmen lapsen äitinä rahat menevät tällä hetkellä vähän muihin juttuihin.Mutta haaveilla aina saa ja ihailla muiden ihania laukkuja.
    Tuo punainen kaunokainen on aivan mykistävän syötävän ihana.Hyvä löytö.
    -kirsi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Kirsi. Olipas todella kauniisti sanottu <3

      Kyllä se raha varmasti lapsten kanssa menee muualle kun laukkuihin.

      Poista
  3. Onpas pirtsakka laukku, tuo kivasti väriä vaikka tummaan asuun! Hyvä löytä ja sitä toistakin odotellessa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos SatuKoo. Ajattelin että tässä on väriä sopivasti yksivärisempäänkin kokonaisuuteen :)

      Poista
  4. Kivan mallinen laukku, vaikka punainen ei olekaan mun väri. Muistan kuinka aikoinani metsästin omaa ekaa Longchampiani ja oli se haastavaa, kun ei ollut verkkokauppoja eikä nettiä ja asuu pikku kaupungissa. Mistä olet muuten hankkinut laukkuja käytettynä ja onko kaikki mennyt aina nappiin?
    t. V

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se kaikille sovi, minullekin vaan tietty punainen on se paras :) Varmasti on haaste etsiä tuossa vaiheessa, Espoossa kun asyy niin Stocca on lähellä ja sieltähän niitä on saanut.

      Käytetyt olen löytänyt niin blogien kautta kuin huuto.netistäkin. Huuto.netin systeemi on turvallinen tunnistautumisen kanssa. Se on mennyt kyllä hyvin. Varovasti olen Etsystä katsonut mutta toistaiseksi Suomesta ja kaikki on onneksi sujunut hyvin :)

      Poista
  5. Täällä myös Longchamp-fani. Ihana laukku! Minulla ensimmäiset taitavat olla 80-luvun lopulta (uupps, onko siitä niin kauan) ja vieläkin käytössä. Ihanaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä ovat kyllä kauniita ja etenkin vanhojen laukkujen metsästys on antoisaa puuhaa ja seikkailu niiden maailmassa hauskaa :)

      Poista
  6. Ooh, mikä löytö! Kaunis :) Ja näyttää kyllä todella hyväkuntoiselta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Stella :) Se on todelle hyvässä kunnossa ja hyvin pidetty <3

      Poista
  7. On siinä melkoinen kaunotar.
    Punaisen laukun voisin ottaa pienessä koossa vaikka tosiaan juhlalaukuksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös. Punaiset asusteet kyllä luo jotain siihen kokonaisuuteen, juhlaan voisi sopia mainiosti myös :)

      Poista
  8. Kaunis laukku ! Sinulle jos kenelle punainen sopii , joten eiköhän tuota tule käytettyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sara. Uskoisin kyllä, että tämä tulee keikkumaan mukana kyllä riittävät määrät, vaikka edelliset eivät mukaan päässeetkään niin paljon ja joutavatkin siksi myyntiin.

      Poista
  9. Punainen on niin kaunis. Sain yhtenä jouluna punaisen laukun, mutta en ole paljon käyttänyt. Saamani laukku on niin raskas koristeista. Käytän mieluiten Mulberryn laukkuja, en vain pääse irti niistä.
    Punainen on niin hankala väri minulle, sillä en yleensä käytä kuin kahta tai max kolme väriä ja asusteiden värien on mahduttava tuohon lukuun. Muuten tulee sekainen olo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulberrylla on monta kaunista laukkua, heillä vaan ne hinnat ovat nousseet muutamassa vuodessa niin korkeiksi, että en enää yksinkertaisesti vaan raaski ostaa uutena. Käytettynä voisin kyllä hankkia :)

      Värit ovat joskus vaikeita yhdistää, koko ajan tässä opettelee niidenkin kanssa uutta.

      Poista
  10. Näen kyllä heti, että laukku sopii sun tyyliin! Kyllä sen vaan tuntee että joku merkki tai tyyli on oma juttu. Mullakin on aika kipuraja laukulle, jos alkaa sinne nelinumeroiseen summaan kipuamaan, kolme numeroa ei ole niin paha. Harmi vaan, että pari laukkua on yli tuhannen euron, joita himoitsen mutta ehkä siksi en ole vieläkään ostanut kun se on jo ihan hirvittävästi rahaa.. Tulipa selitettyä taas :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika monen laukku on kivunnut mulla sen kipurajan yli jo. Vaikka aikanaan eivät sitä olleetkaan. Tonni on kyllä todella suuri raha, jos sitä nyt miettii yhtään enempää ;) Käytettyjen suuntaan ainakin itse alan kääntymään, niissä on enemmän myös luonnetta monessa tapauksessa. Ja sitten on tietenkin alet ;)

      Poista
    2. Alet on hyvä, koska bongasin Mulberryn Alexani puoleen hintaan, ei tarvinnut ylittää kipurajaa ;)

      Poista
    3. Näin muistelin, että sait Alexan varsin mainiolla hinnalla ;)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!