Great Weekend


Ystävät ovat perhe, jonka valitsemme itsellemme.

Viikonloppuna on aika jälleen suunnistaa pois Eteläisimmästä Suomesta kohti Savoa ja ystävien kanssa vietettävää viikonloppua. Se tarkoittaa myös sitä, että blogin puolella hiljenee maanantaihin saakka, sillä keskittyminen on jossain aivan muualla kuin kuvaamisessa tai kirjoittamisessa vaikka kivaa se on toki tämäkin. SoMessa sen sijaan joitain kuvia ja päivityksiä varmasti tulee laitettua, asukuviakin saa ehkäpä otettua. Lauantaina illalla on luvassa juhlavampi tilaisuus, punaisella iltapuvulla mennään. Tosin johan sitä tuli kriiseiltyä sen verran paljon viikko sitten, että ei enää ole tarvetta kokea samaa uudemman kerran. Pakkasinkin mekon mukaan todeten, että se on itseasiassa ihan valtavan kaunis. Muutoin se on aika pitkälle hupparit ja farkut viikonloppu tiedossa. Enkä yhtään valita, mies hoiti autonkin kuntoon niin että on mahdolliseen vähemmän kesäiseen keliin sopivat renkaatkin autossa.

Vähän jännitystä viikonlopun alkuun kuitenkin viime viikolla alkaneen arvonnan myötä, VikingLinen lahjakortin voittajaksi selviytyi Random.orgin arpomisen kautta:


Roppakaupalla onnea siis voittajalle. Laittele Tiia osoitteesi maililla, niin laitan lahjakortin postiin alkuviikosta.

Millaisia viikonloppusuunnitelmia teillä on luvassa?

Upeaa viikonloppua!

Seuraa blogiani // Follow my blog on:

Kommentit

  1. Oi, onnea voittajalle ♥ Juuri eilen alkoi liplattaa omassakin päässä sen verran, että taidan pistää reissun Viikkarille varaukseen :)

    Täällä meillä viikonloppu menee latautuessa - messut, pyykkäys, ym :) Hyvää viikonloppua sinulle sinne Savoon ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Latausviikonloppuja tarvitsee aina aika ajoin. Kuulostaa hyvältä ratkaisulta :)

      Nautinnollista viikonloppua <3

      Poista
  2. Viihtyisää viikonloppua hyvien ystävien seurassa!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!